Sergio Rodríguez deixa pas a Puri Palomar al grup municipal del Compromís


Sergio Rodríguez, actual portaveu de Compromís per Cerdanyola a l'Ajuntament de la ciutat, farà efectiva la seva renúncia a l'acta de regidor al proper Ple del 29 de maig, tal com ja va anunciar fa uns dies a les xarxes socials. Sergio Rodríguez abandona la seva tasca al Ple municipal com a regidor del Compromís per raons estrictament personals. Puri Palomar, següent en la llista, serà la nova regidora del Compromís.
Sergio Rodríguez envoltat i recolzat per membres del Compromís

Sergio Rodríguez va entrar com a regidor a l'Ajuntament de Cerdanyola al Ple del mes de març de 2013 en substitució de Maribel Rodríguez, que va presentar la seva renúncia d'acord a la rotació de càrrecs que practica Compromís. Quan més endavant va renunciar a l'acta de regidor Carles Escolà per les mateixes raons, Rodríguez va assumir les funcions de portaveu. Sergio Rodríguez ha explicat que tot i que la seva intenció era acabar el mandat, una sèrie de difícils situacions familiars i personals l'han convençut de que "el millor era fer una aturada al camí per prendre aire i centrar tots els meus esforços en resoldre unes prioritats que ara mateix van més enllà de la meva tasca en la política municipal, a la que no puc dedicar el cent per cent de dedicació que exigeix".

Rodríguez prefereix "deixar passar un temps abans de fer qualsevol valoració sobre la meva experiència com a regidor, una valoració que faré quan toqui i de manera conjunta amb el Compromís". El que si pot assegurar Rodríguez es que "es tracta d'una retirada de la política municipal amb caràcter indefinit, sense plantejar-me cap termini per a una possible tornada".

Palomar serà la nova regidora

Puri Palomar, activista en plataformes per la defensa de la sanitat i educació públiques, serà qui ocupi el lloc que deixa Sergio Rodríguez al Ple municipal, un escenari que coneix prou bé ja que va ser regidora com a cap de llista d'IC durant el mandat 1991 - 1995. Palomar assegura que aquella experiència la va viure "al costat dels companys de viatge equivocats, i ara participo en un projecte iniciat fa deu anys al PAS, que fuig de personalismes i amb uns principis ideològics diferents que volen impulsar canvis de veritat des d’una manera diferent de veure la política".

El grup municipal del Compromís per Cerdanyola quedarà integrat per l’actual regidor Pol Ribas, que en serà el portaveu, i per Puri Palomar, fins a final de mandat.