Prou d'agressions al nostre territori


NI ABOCADORS, NI ANTENES, NI CREMATORI!

Normal
0

21

false
false
false

ES
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Tabla normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:none;
mso-hyphenate:none;
text-autospace:ideograph-other;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman",serif;
mso-bidi-font-family:"Lohit Hindi";
mso-font-kerning:1.5pt;
mso-ansi-language:CA;
mso-fareast-language:ZH-CN;
mso-bidi-language:HI;}

Cerdanyola del Vallès ha patit diverses agressions al seu medi que han tingut greus conseqüències per la salut de les persones. Ens referim a l'asbestosi, als abocadors del Centre Direccional i a la instal·lació d'antenes de telefonia mòbil, entre d'altres.

Actualment, existeix una nova amenaça: la construcció d'un Crematori a la nostra ciutat, projecte que va deixar aprovat l'anterior equip de govern socialista.

Des de Compromís per Cerdanyola reiterem la nostra oposició al projecte del crematori, que implica l'emissió de més tòxics que agredeixen encara més el nostre medi i la salut de les persones que hi viuen a Cerdanyola. Val a dir que un crematori emet diverses substàncies contaminants a l'atmosfera, una d'aquestes és el mercuri, considerat per l'Organització Mundial de la Salut un dels tòxics més perilloses per la salut de les persones.

El govern d'aquesta ciutat, encapçalat per Compromís per Cerdanyola, va portar al ple del darrer mes d'octubre la votació d'una proposta per aturar el crematori. Però, ens vàrem trobar que tota l'oposició va rebutjar aquesta proposta. Per tant, l'oposició no va voler aturar la construcció del Crematori.

Això però, no ens aturarà. Des de Compromís per Cerdanyola seguim i seguirem treballant per fer de Cerdanyola una ciutat més justa en criteris socials i de sostenibilitat. Cap interés podrà comprometre la salut de les persones a la nostra ciutat.

Des de Compromís per Cerdanyola vam néixer amb el profund convenciment que l'organització ciutadana és capaç de frenar les agressions socials i mediambientals del nostre entorn, per això donem total suport a les plataformes ciutadanes que treballen per assolir els mateixos objectius. Com sempre, per fer-ho possible, haurem d'anar plegades.

Seguim i seguirem!

Compromís per Cerdanyola