Presentació del Casal Popular i Cultural Buirac


El proper DISSABTE 24 A LES 12H, A LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ inaugurem oficialment el Casal Popular i Cultural Buirac! Us esperem per compartir un vermut musical, un dinar popular i compartir-vos el Casal!

El proper DISSABTE 24 A LES 12H, A LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ inaugurem oficialment el Casal Popular i Cultural Buirac!

Us esperem per compartir un vermut musical, un dinar popular i compartir-vos el Casal!

Plaça de la Constitució (C. Sant Antoni)

   12:00h Vermut musical

   13:30h Presentació del Casal i dels col·lectius que en formen part. Vídea de presentació

   14:00h Dinar popular

Casal Buirac (C. Torrent 48)

   19:00h Presentació de l'espai (kafeta + pintxos)

 

No us perdeu el vídeo de presentació: http://www.youtube.com/watch?v=th7gzh7KoOM&feature=youtu.be

El Casal Popular i Cultural és un projecte organitzat des de baix que aspira a ser un punt de trobada pels Moviments Socials existents i per a les persones que vulguin construir nou teixit associatiu i cultural dins el nostre municipi.

El Casal Popular Buirac entra en acció amb la voluntat de ser una eina de transformació de la realitat que ens envolta.
Viure vol dir prendre partir, i nosaltres el prenem per la defensa de la terra, dels drets socials del poble i contra la corrupció i l’opacitat a les institucions polítiques. La lluita contra l’atur i la precarietat laboral, el problema de l’habitatge i la fi de l’accés universal a la Sanitat i a l’educació també formen part dels nostres cavalls de batalla.
Ens amoïnen profundament qüestions com el creixement del feixisme i el racisme, o que el patriarcat, el sexisme i l’homofòbia siguin moneda corrent als nostres carrers.
Aspirem a acabar amb l’aïllament que ens imposen els patrons de conducta individualistes del capitalisme. Volem una altra Cerdanyola, on la vida social torni a florir als barris, als carrers i a les places. Volem una Cerdanyola on l’individualisme i l’indiferència social siguin desterrats.
Formem part d’aquest projecte diversos col·lectius: Arran, La Bèstia de foc, Festes Majors Alternatives, Compromís Per Cerdanyola, Mala Herba Col·lectiu Llibertari i nombroses persones a títol individual.

El nostre objectiu és obrir aquest projecte a totes les persones interessades en teixir alternatives i cultura. Si busques algun espai on realitzar activitats socials o culturals o estàs interessada, pots contactar amb nosaltres o bé deixar-te caure pel casal.
Ja hi ha col·lectius com Increïble Comestible o la Cooperativa de Consum Ecològic S'ha Acabat el Bròkil usen l'espai amb normalitat, i també el projecte d'Intercanvi de Llengües es reuneix cada dimarts a la tarda.
Buirac obre de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores.