[Llista electoral] Compromís per Cerdanyola, una candidatura per guanyar les eleccions municipals


El nostre objectiu és guanyar les eleccions i governar per fer servir les eines de què disposa l'Ajuntament per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Cerdanyola.
Alguns dels integrants de la llista de Compromís a les municipals dels 2015

 

Alcalde Escolà

Carles Escolà, de 36 anys, informàtic i activista social, fa molts anys que treballa en diferents àmbits de la política municipal, especialment pel que fa a la lluita per la sanitat pública i el nou hospital i les vagues generals dels darrers anys. Va ser l'alcaldable a la llista del Compromís l'any 2011, quan vam entrar per primer cop a l'Ajuntament, i des d'allà va ser la veu de la nostra candidatura posant sobre la taula alternatives polítiques al pagament del deute, l'especulació amb el territori o la privatització abusiva dels serveis que donem des del consistori.

 

És una persona honesta, compromesa, transparent i dialogant i és per aquests i molts altres motius que considerem que és, de lluny, la millor persona que el pròxim 24 de maig podem escollir per ser l'alcalde que Cerdanyola necessita i aconseguir així obrir una nova etapa, allunyada de la política caciquista i en servei dels poderosos que representa el Partit Socialista a Cerdanyola (PSC).

 

Un equip amb experiència, suport polític i lluita social

 

El Carles està molt ben acompanyat per persones preparades per estar a l'altura del que significa ser un càrrec electe de Cerdanyola i representar així als ciutadans i ciutadanes. De les diferents virtuts de l'equip humà que presentem volem destacar-ne 3: l'experiència, la lluita social i l'ampli suport polític.

 

Les persones que formen part de la llista del Compromís acumulen anys d'experiència pel fet d'haver passat per un període de temps per la institució i haver exercit de portaveu de Compromís durant aquesta legislatura, o d'haver participat de les reunions obertes que el Compromís celebra per treballar els Plens de l'Ajuntament o altres sessions. Fruit d'aquest treball transparent molta gent hem adquirit coneixements en matèria de política municipal i podem donar resposta ràpidament els problemes que es donaran en el dia a dia del govern.

 

El projecte que presentem per governar la ciutat compta amb molts suports polítics i socials gràcies a aconseguir que el Compromís representi la millor opció per implementar polítiques de ruptura i transformació i per haver sigut l'altaveu dels moviments socials i la lluita al carrer dins de les institucions. És per aquest motiu que destaquem la participació de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), la qual considera que el Compromís és el projecte de ruptura i l'espai de la Unitat Popular de Cerdanyola, i de gent que provinent d'altres espais polítics, les lluites per l'educació pública, el dret a decidir del poble català, la sanitat pública o els desnonaments, entre d'altres, ha decidit, a títol individual, participar del projecte il·lusionant que representa el Compromís i donant reconeixement a la feina feta per la candidatura, reconeguda per tothom com la que millor representa els interessos de les classes populars i el millor altaveu dels moviments socials.

 

Llista:

 

1. Carles Escolà

2. Elvi Vila

3. Maurici Jaumandreu

4. Contxi Haro

5. Ivan González

6. Laura Benseny

7. Gemma Jaumandreu

8. Sergio Rodríguez

9. Concep Miró

10. Bernat Gastón

11. Karmele Navarro

12. Javier Padilla

13. Sira Font

14. Joan Rocamora

15. Ainhoa Yll

16. Javier Hernando

17. Isabel Guardado

18. Jorge Fradeja

19. Carme Brasó

20. David Vicente

21. Encarna Albella

22. Albert González

23. Montse Martínez

24. Josep Font

25. Albert Lázaro

 

SUPLENTS.

26. Manuel Reyes

27. Montse Salvador

28. Mikel Conde

29. Ainhoa Ramos

30. Martí Riba

Més imatges