II Marxa contra l'Atur i la Precarietat a Catalunya


Cartell de la II Marxa contra l'Atur

La II Marxa contra l'Atur i la Precarietat a Catalunya començarà el proper DILLUNS 4 D'OCTUBRE a l'Hospitalet de Llobregat.

La marxa arribarà a Cerdanyola DIMECRES 6 D'OCTUBRE A LES 14:00H, quan està previst realitzar un acte de rebuda al davant de l'Ajuntament de Cerdanyola. Posteriorment s'organitzarà un dinar amb els participants per després continuar el recorregut cap a Ripollet i, finalment, Montcada, on hi haurà un sopar popular.

                                                                                                                       

Benvolguts/des amics /es i companys/es:

Els preparatius de la II Marxa contra l'atur, la precarietat i en defensa dels drets socials que es desenvoluparà del 4 al 9 d'Octubre per diverses comarques i localitats de Catalunya han entrat a la recta final.

Després de 18 reunions del marc unitari que impulsa i convoca la II Marxa, de nombroses activitats, reunions i gestions a nivell de les localitats per on aquesta passarà, de l'edició d'octavetes informatives i de suport a la Vaga General del 29 de Setembre, l'edició de 3.000 exemplars del cartell de la II Marxa, us convoquem a redoblar els esforços en la preparació dels últims detalls de la II Marxa i especialment a participar directament per a això us adjuntem un arxiu on figura la fitxa d'inscripció. Fitxa la seva formalització necessitem a efectes de tenir una previsió per organitzar en condicions l'estructura i logística de la Marxa, especialment per les pernoctes. Aquesta fitxa s'ha d'enviar a l'email que s'indica o bé a les entitats que participen a la II Marxa.

En els propers dies estarà editat el diari (20.000 exemplars) que informa de la II Marxa, i la setmana que ve s'iniciarà el cicle de rodes de premsa informatives.

Contra l'atur desbocat, la precarietat, les retallades de drets laborals i socials, per aturar els desnonaments de vivendes, perquè totes les persones en atur tinguin prestació d'atur, per aturar l'amenaça de retallada de les pensions i prolongació de l'edat de jubilació ¡participa activament en la Vaga General del 29 de setembre i a partir del 4 d'octubre uneix-te a la II marxa contra l'atur a Catalunya!

Barcelona, setembre 2010

Comissió Comunicació II Marxa contra l'atur a Catalunya

Més informació a: http://assembleadeaturats-barcelona.blogspot.com