Festes Majors Alternatives 2013


Aquest any tornen les Festes del poble, i com sempre l’autogestió i l’autoorganització ens demostra que tot és possible. Aquest vegada tornem de varis anys a l’exili i ens trobarem totes a #AlternativesalaSantRamon.

Aquest any tornen les Festes del poble, i com sempre l’autogestió i l’autoorganització ens demostra que tot és possible. Aquest vegada tornem de varis anys a l’exili i ens trobarem totes a #AlternativesalaSantRamon.

Com ja sabeu les FMACerdanyola són unes festes 100x100 autogestionades i 100x100 autoganitzades.

Després de varis anys d'exili tornem al centre del poble per demostrar una vegada més que és un projecte transformador i combatiu! Aquest any el tema de les festes serà el COOPERATIVISME I L'AUTORGANITZACIÓ com a eina de transformació social.

I perquè aquest tema? Doncs perquè Cerdanyola és un bon exemple i aquests últims dies ha quedat demostrat que el nostre teixit social és capaç d'autorganitzar-se tal i com ha quedat demostrat amb l'Ordenança de Cinisme que el Govern de ICV-EUIA i PSC volien colar-nos.
I perquè aquest tema? Doncs perquè Cerdanyola és un bon exemple i aquests últims dies ha quedat demostrat que el nostre teixit social és capaç d'autorganitzar-se tal i com ha quedat demostrat amb l'Ordenança de Cinisme que el Govern de ICV-EUIA i PSC volien colar-nosLes Festes seran els dies 3 i 4 de Maig, però aquest any, tot respectant i millorant la idea d’un model molt més obert a tothom, potenciant les activitats de dies i els actes culturals i polítics ens podrem trobar dies previs per començar a entrenar-nos per els dos dies de lluita i festa!

Dissabte 27:
18h- CORREBARS + PD’s (Pl. Biblioteca + Pl. Música)

Dilluns 29:
19h- Xerrada “Cafe amb llet” (ESPAI ENRIC GRANADOS)

Dimarts 30:
19h- Xerrada “Novetats al Centre Direccional”

Dimecres 1:
12h- Manifestació Comarcal a Sabadell

Dijous 2:
19h- Presentació del llibre “Tal como lo vi” (CASAL POPULAR LA CLAU)

Divendres 3: (Sant Ramon)
19h- Pregó
22h- Concerts Rockeros + Dani Pulmon Beat-Box
- Trifásiko,  The Saurs,  Peyote, PD Tamarit

Dissabte 3: (Sant Ramon)
11:30h- Gimnkana Intercultural de la XECC
12h- Vermut Bastoner
14h- PAHella Solidària a càrrec de la PAH Cerdanyola-Ripollet
16h- Dansa amb “Cuques de Llum”
22h- Concerts de Bailoteo
- Zarigüeya,  Gadjo, PD Trifasicwar