FEM SALUT: BOI I MAS ALS TRIBUNALS


Acte de presentació de la Iniciativa Penal Popular

Persones i organitzacions , de tot arreu de Catalunya, presents en moltes de les lluites ciutadanes i cíviques en defensa de la sanitat i la salut pública, hem decidit emprendre una Iniciativa Penal Popular que argumentem i defensem en els següents punts:

 1. Es volen fer rics a costa de la nostra salut! Posen el negoci pel damunt de la salut i la sanitat pública.
 2. Amb tantes regressions socials en faran perdre la salut. Allò que anomenen retallades són agressions als drets de la ciutadania en tots els àmbits de la vida.
 3. Hi ha responsables polítics i empresarials, amb noms i cognoms, que han de donar la cara davant la ciutadania i davant els Tribunals.
 4. És necessari i és legítim que la immensa majoria en defensem. Les persones més fràgils i afeblides son qui reben les pitjors conseqüències.
 5. No són retallades. Son violacions dels drets humans i socials, i crims contra la humanitat. Són conscients que amb les seves decisions estan creant patiment i malaltia.
 6. Ataquen la sanitat, ataquen les condicions de vida, ataquen les persones, ataquen la societat i el país. I ho fan amb coneixement i impunitat.
 7. Fora corruptes i malfactors de la nostra sanitat pública. Cal desmantellar  els seus negocis bruts i les seves trames.
 8. Amb la nostra salut no s’hi juga. Ni un pas enrere ! Sanitat pública,
  universal equitativa, integral i de qualitat, sense cap nou co/Re/pagament ni tiquet moderador… !! És una conquesta social històrica a la que mai renunciarem.
 9. El Govern agredeix els nostres drets, incompleix les lleis i vulnera la dignitat humana.
 10. Volem que la justícia es pronunciï també davant la gravetat d’ aquests fets.

Davant la violació reiterada del Dret i dels nostres drets hem decidit acudir als tribunals de justícia, i emprendre accions legals contra els responsables de les retallades en Sanitat. La Iniciativa Penal Popular es presentarà aquest dissabte 10 de març de 2012 a les 10’30 del matí a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra de la Ciutadella (C/. Trias Fargas, 25-27). És necessaria la màxima presència a aquest acte públic: no s'ha de deixar que els responsables de les retallades sanitàries puguin pensar que la ciutadania accepta o que no farà res davant el desmantellament de la Sanitat Pública.

EN DEFENSA DE LA SALUT I LA SANITAT PÚBLIQUES!

Barcelona, 10 de març de 2012  a les 10’30 del matí a l’Auditori de la UPF Ciutadella (C/. Trias Fargas, 25-27) Metro L4 Estació Ciutadella – Autobusos 14 i 41
http://iniciativapenalpopular.info/
http://www.iniciativapenalpopular.org/

Si us plau feu la màxima difusió entre els vostres contactes, i envio aquest email a tot el que pugui estar interessat. Us esperem a a tots i a totes.