Èxit del Festival de Blues i de la nova revista Riu Sec


El Compromís per Cerdanyola (CxC) valora molt positivament el canvi de rumb de la revista Riu Sec i del Festival de Blues de Cerdanyola, dos dels emblemes de la ciutat.

 El CxC vol felicitar els organitzadors i la ciutat per l’èxit del Festival de Blues de Cerdanyola que enguany ha retornat als orígens amb un cartell més internacional, tot recuperant l’esperit avantguardista que el va fer famós. Creiem que el Festival de Blues és un dels emblemes de la ciutat i que calia donar-li un impuls per posar el festival i la ciutat al lloc que es mereixen i que mai haurien d’haver abandonat. Animem doncs el govern a mantenir l’esforç de recuperació dels símbols de Cerdanyola, tot treballant des d’avui en el Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de 2016 i el proper Festival de Blues al 2017.

En segon lloc, estem molt contents de veure el canvi de format de la revista Riu Sec, una revista que havia esdevingut, en els darrers anys, una publicació al servei del partit que manava i utilitzada com a arma electoral. La revista ha de recuperar l’esperit que l’havia caracteritzada en els seus primers anys, compaginant la necessària informació institucional, amb reportatges de nivell periodístic sobre els temes més importants que afronta la ciutat, com s’ha fet en aquest número amb el debat sobre les antenes de telefonia. Cal però seguir aprofundint en els canvis com per exemple en la secció d’opinió dels grups municipals, que necessita una reforma per a que esdevingui una secció amb interès. Animem doncs el govern a afrontar aquest canvi en la propera edició.