Una enquesta dona Compromís per Cerdanyola com a segona força amb 5 regidors


Un total de 400 persones van participar a l’enquesta sobre intenció de vot realitzada per Cerdanyola Informa.
Gràfic amb els electes que obtindria cada formació

 

L’enquesta realitzada per Cerdanyola Informa col·loca a ERC com a primera força en intenció de vot en les properes eleccions de maig. Malgrat tot, el resultat augura un govern format amb un pacte a tres.

Un total de 400 persones van participar a l’enquesta sobre intenció de vot realitzada per Cerdanyola Informa.
Respecte el nombre de regidors i regidores, l’enquesta ha col·locat a ERC com a primera força. En concret, el sondeig li atorga una intenció de vot del 24%, per davant del 20% de Compromís per Cerdanyola i del 13,5% del PP. Aquest resultat altera completament el mapa polític municipal, que des de les primeres eleccions sempre ha estat dominat pel PSC, malgrat que ara cau fins al 12%.

L’ascens d’ERC ha estat vertiginós, mentre a les eleccions de 2011 va aconseguir dos regidors, ara trauria un total de sis. És a dir, ERC ha triplicat la seva expectativa de vot en un mandat marcat pel malbaratament de diners públics i la mala gestió del medi ambient del tàndem ICV-PSC. Altres partits que entrarien al consistori per primer cop serien Ciutadans i el PENN, amb un regidor cadascú. A les portes d’aconseguir regidor/a es quedaria SI.

Sobre els resultats globals, l’Abstenció (Opció No votaré) augmentaria respecte els vots nuls o blancs.

També dir que s’ha contabilitzat 1 vot per cada IP.

Més imatges