En marxa una campanya d'apropament als barris


Durant la visita a Montflorit

El Compromís per Cerdanyola ha iniciat una campanya d'apropament als barris de Cerdanyola. Aquesta és la primera de les campanyes que el col·lectiu impulsarà dins del marc de treball i elaboració del programa electoral per a les eleccions municipals del proper any.

La campanya, que va ser presentada en roda de premsa el passat dijous a l'Ateneu, consta de visites a diferents barris de la ciutat on, a peu de carrer, es vol presentar el projecte polític municipalista del Compromís per Cerdanyola, que aposta per construir alternatives a la política dels partits tradicionals amb idees valentes i desacomplexades, amb propostes compromeses amb Cerdanyola. Per altra banda, aquesta campanya també preten entrar en contacte directe a mb el veïnat per recollir de primera ma inquietuds, propostes i reivindicacions.

La campanya va començar el passat cap de setmana al barri de Canaletes i avui mateix a Montflorit, on el Compromís per Cerdanyola ha fet una recollida de diferents propostes i reivindicacions en diferents àmbits, com els espais públics, serveis públics de qualitat, equipaments esportius, comunicacions i infraestructures, neteja dels abocadors i participació ciutadana.

El calendari de la campanya és el següent:

DATA
HORA LLOC
Dissabte 22 de maig 10h - 14h avinguda de Canaletes
Diumenge 30 de maig 10h - 14h plaça de Ca n'Olivé (Montflorit)
Dissabte 5 de juny  10h - 14h carrer de Sant Antoni (Banús-Bonasort)
Divendres 11 de juny  17h - 20h plaça de Josep Viladomat (Biblioteca)
Dissabte 12 de juny 10h - 14h plaça de Sant Ramon
Dissabte 19 de juny  10h - 14h plaça del Pla de les Alzines (pl. mercat Les Fontetes)
Dissabte 26 de juny  10h - 14h plaça Universal (Serraparera)
Diumenge 4 de juliol  10h - 14h plaça de l’Abat Oliba (plaça de l’església)
Dissabte 10 de juliol  10h - 14h passarel.la del barri de La Farigola

Més imatges