Debat públic: Independentisme i Classe Obrera


Ara que el tema de la possible independència de Catalunya és al centre del debat polític, volem aprofitar per debatre sobre com podem enfocar aquest tema des de la classe obrera majoritàriament d'origen a fora de Catalunya que formem la població de Badia. Debat el proper dimarts dia 6 de novembre a les 18,00 h. al casal de l'Esquerra de Badia del Vallès.

Des de l'AEB, com a moviment polític i social de caràcter local, sempre hem estat més ocupats i preocupats pels assumptes propis de Badia. Tot i això, mai hem perdut de vista que l'objectiu últim de la nostra tasca era contribuir a un canvi en la nostra societat cap a un model més just, més lliure i més igualitari. De tota manera, alguns temes de caràcter global no han format mai part de la nostra agenda local i un d'aquests és el del reconeixement dels drets del poble català i les diferents postures existents al respecte.

Ara que el tema de la possible independència de Catalunya és al centre del debat polític, volem aprofitar per debatre sobre com podem enfocar aquest tema des de la classe obrera majoritàriament d'origen a fora de Catalunya que formem la població de Badia. Per això hem convocat, conjuntament amb l'EAB, un debat el proper dimarts dia 6 de novembre a les 18,00 h. al casal de l'Esquerra de Badia del Vallès i volem convidar-t'hi.

Per iniciar el debat hem convidat al company Quim Arrufat, regidor de la CUP a l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L'hem convidat a ell perquè és un dels nostres. És una persona que treballa amb els mateixos objectius que nosaltres dins els moviments socials i implicat fortament al seu poble. Forma part d'una candidatura similar a l'AEB i és independentista. Ell ens explicarà com és això i tots nosaltres hi podrem intercanviar les nostres opinions. T'hi esperem.