CxC i ICV-EUiA arriben a un preacord bilateral de governabilitat


A falta de ratificació per part de les dues organitzacions, aquest acord assegura l’estabilitat del govern de Cerdanyola.
Representants de CxC i ICV amb l'alcalde de Cerdanyola

Les forces polítiques de CxC i d’ICV-EUiA han tancat, una setmana abans del ple de març, un preacord de governabilitat. En aquest sentit, ambdues forces volen manifestar que:
1. Aquest preacord ha de ser ratificat per part de les tres organitzacions.
2. L’objectiu d’aquest preacord és assegurar la governabilitat de la ciutat mentre Carles Escolà tingui l’alcaldia. En aquest sentit ICV-EUiA referma el seu compromís amb l’etapa de canvi iniciada el 24 de maig a Cerdanyola del Vallès.
3. Aquest és un preacord bilateral entre les forces polítiques de CxC i d’ICV-EUiA, que, en tot cas, serà extensible al govern si aquest s’amplia amb la resta de forces que van donar suport a la investidura de l’alcalde.
4. ICV-EUiA continua formant part de la taula d’acord amb les forces que van donar suport a la investidura pel que fa a l’elaboració del PAM i als acords de metodologies i bon govern.
5. Que aquest acord es basa en els eixos següents:
a. Eix programàtic. Conté els acords i els desacords entre les dues forces, així com una priorització consensuada sobre els aspectes continguts en el document d’acord amb les forces de la investidura de Carles Escolà.
b. Eix metodològic i de relació bilateral. Estipula la relació entre ICV-EUiA i CxC, els marcs de diàleg i una metodologia per assegurar el correcte compliment d’aquest acord.
c. Eix institucional. Recull estratègies i accions per tal de visualitzar CxC i ICV-EUiA com a actors de la governabilitat i del canvi a Cerdanyola.
6. Que un cop ratificat per les diferents organitzacions procedirem a una presentació pública del document.

Arxius adjunts