El CxC demana al govern que lideri el replantejament del centre direccional des de la base


Des de CxC creiem que és el moment oportú per a replantejar des de la base el Centre Direccional per tres motius:

 

  1. Perquè els planejaments existents que s’han fet en diverses èpoques sobre el Centre Direccional estan tots desfasats per un o més dels següents motius:

    1. Perquè la situació dels abocadors és molt pitjor del que es contempla als diferents estudis. En aquest sentit sabem que els resultats inicials del nou estudi sobre l’Elena, son bastant alarmants.

    2. Perquè es van fer en plena bombolla immobiliària i tenint en compte una projeccions demogràfiques que s’han demostrat esbiaixades.

    3. Perquè l’espai s’ha perdut com a espai natural degut a la execució de part del planejament actual i el fet que ja a dia d’avui existeixen carrers, carreteres i empreses.

  2. Perquè el funcionament del consorci del centre direccional ha estat absolutament caciquil i mancat de tota transparència, funcionant com un autèntic ajuntament paral·lel. En aquest sentit reiterem la falta de lleialtat del seu director al presentar un recurs a l’esquena del president del consorci i alcalde de Cerdanyola. Tornem a demanar el seu cessament de forma urgent.

  3. Perquè totes les administacions implicades (Generalitat, AMB i Ajuntament) han canviat de gestors en aquest darrer any i aquesta situació obre la porta per a replantejar el Centre Direccional des de la base.

I tot aquest replantejament demanem que es faci de forma participada i posant per davant els interessos de les persones i de la salut.