El CxC aposta decididament pel PEM Guiera


El CxC vol traslladar als treballadors i a la població de Cerdanyola la nostra aposta decidida per la continuïtat del servei i per la gestió directa, aspecte que també es recull a l'acord de mandat.

 

El passat divendres dia 27 a la tarda, una delegació del govern de Cerdanyola es va reunir amb els treballadors del PEM Guiera per a traslladar-los la voluntat del govern d'assegurar la continuïtat del servei. En aquest sentit el CxC vol manifestar que:

  1. Després de molts anys de mal servei per part de la concessionària, la Federació Catalana d'Handbol (FCH), fa aproximadament dos anys (un amb l’anterior executiu i un ja amb el govern de canvi) que la intervenció de l'ajuntament es va fer càrrec de la gestió.

  2. Que en aquest temps s'ha demostrat que el PEM Guiera és perfectament viable econòmicament, tot i les limitacions legals que suposa la intervenció tècnica.

  3. Que el PEM Guiera ofereix un servei imprescindible avui dia per a Cerdanyola i que no veiem cap motiu perquè no es continuï oferint el servei. De cap manera podríem compartir una decisió que no impliqui la continuïtat del PEM Guiera i de la plantilla actual.

  4. Que el CxC aposta decididament per la gestió directa del PEM Guiera amb l'objectiu d'enfortir-lo i d'oferir un servei encara millor a la ciutat, procedint a les inversions que no s'han efectuat durant anys per part de la FCH.

  5. Que als acords programàtics signats per les quatre forces sobre els que es sustenta aquest govern, queda absolutament clara l'aposta decidida per la continuïtat del PEM Guiera i per un canvi en el model de gestió, apostant per la gestió directa i minimitzant l'afectació als usuaris i als treballadors.

  6. Que entenem la preocupació dels treballadors per la situació, una situació que ha generat la FCH i que creiem que l'ajuntament ha de solucionar. En aquest sentit estem al costat dels treballadors i els volem fer arribar que el CxC aposta decididament no només per la continuïtat del PEM Guiera sinó també per millorar-ne les condicions.

  7. Denunciar les alarmes infundades sense cap base sobre la desaparició dels llocs de treball que s’estan fent des de altres formacions polítiques, quan la voluntat inequívoca de CxC és de potenciar i millorar aquesta situació.

 

Compromís per Cerdanyola, 30 de Maig de 2016