Concentració de suport al govern de Cerdanyola


Des de mitja hora abans de la celebració del plenari, es va realitzar una concentració de suport a l'alcalde de Cerdanyola i el govern de Compromís en la que han participat diputats com Eulàlia Regüant (CUP) i Joan Josep Nuet (Catalunya si que es pot) i alcaldes com José Maria Osuna (Ripollet) i Dolors Sabater (Badalona).

La diputada de la CUP Eulàlia Regüant considera que no té cap sentit aturar el govern del canvi de Cerdanyola" i critica especialment a ERC ja que manifesta que "s'hauria de plantejar què està fent i perquè ho està fent"-. El dirigent d'EUiA i diputat de CSQEP Joan Josep Nuet assegura que es "vol matar els Ajuntaments del canvi perquè són aire fresc i no es vol que floreixin" i manifesta que l'equip d'Escolà "s'està trencant la cara per la ciutat" i que són un "exemple de gent honrada" que s'ha de consolidar a d'altres llocs de Catalunya.

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, feia una crida a que "el partidisme no mati la política i la seva essència de treballar pel bé comú" i posa en valor els projectes transformadors i compromesos amb una nova forma de fer política que han impulsat grups com el de Compromís. El batlle de Ripollet, José Maria Osuna, destaca la necessitat de protegir els governs del canvi als municipis i les seves polítiques transformadores com "els pressupostos més socials de la història de Cerdanyola" que considera que ha presentat el govern de CompromísxC.