COMUNICACIÓ PÚBLICA CONJUNTA D' ICV-EUiA-MES, CiU, ERC i CXC


Les 4 forces que vam investir Carles Escolà com a alcalde de Cerdanyola avancem en la creació d'un pacte per l'estabilitat i la governabilitat de la ciutat.

Els partits promotors de la investidura de Carles Escolà com a alcalde de Cerdanyola ens vam reunir durant la tarda del dijous 2 de juliol a la seu de Compromís per Cerdanyola amb l'objectiu d'establir les bases de la governabilitat de la ciutat.

 

Totes les forces polítiques considerem que estem al davant d'una oportunitat històrica per posar les bases d'una nova Cerdanyola. Constatem que l'època de les majories d'un sol partit s'han acabat i que el diàleg és l'instrument bàsic per poder treballar plegats per un nou projecte de ciutat.

 

És per això que hem acordat la creació d'espais de trobada que garanteixin la comunicació fluida entre les parts i la creació d'un marc de treball conjunt per a l'elaboració d'un Pla d'Acció Municipal (PAM) que defineixi les línies del govern de la ciutat. Amb aquestes bases, les quatre forces impulsores donem per iniciat un marc estable de relacions que camina cap a la millora de la governabilitat i la contribució a garantir l'estabilitat de la ciutat.

Etiquetes:

Més imatges