El Compromís, l'única esquerra real


D'esquerra a dreta, Font, Jaumandreu, Escolà, Palomar i Arroyo

El portaveu del Compromís per Cerdanyola, Carles Escolà, valora la seva formació com "una candidatura d’esquerres àmplia i real", que ha estat capaç d’ocupar l’espai ideològic que altres partits han deixat buit amb la seva evolució cap a la dreta.

Escolà ha assenyalat que l’actual context econòmic esdevé un moment idoni per les formacions alternatives (CAV), que  defensaran de manera conjunta els serveis socials que ara pateixen retallades.

En l’acte, hi han participat els cinc membres del Compromís que havien estat regidors/es per altres grups polítics: Carles Escolà, Gemma Jaumandreu, Puri Palomar, Carles Arroyo i Josep Font. Tots han coincidit a considerar el Compromís un projecte ampliat del PAS (Participació Activa i Social), amb més experiència i força.

Carles Arroyo ha afegit que la candidatura sorgeix dels diferents moviments socials i no s’abanderen de les lluites com fan altres partits. Per la seva banda, Gemma Jaumandreu ha destacat el grau d’implicació i les ganes que en poc més d’un any han assolit els membres de la candidatura alternativa.

Els membres del Compromís han denunciat també el trencament de set de les vint pancartes que tenen.

[Font: Cerdanyola al dia]

Més imatges