Compromís es reitera en la proposta de fer un Ple extraordinari dedicat al PEM Guiera


El govern de Compromís, per boca del regidor d’economia i finances Maurici Jaumandreu, va anunciar dimarts dia 30 de maig al diari digital Cerdanyola.info que es convocaria un Ple extraordinari
PEM Guiera

 El passat 9 de maig els partits de l’oposició van fracassar a l’hora de posar-se d’acord per presentar una moció de censura i s’aprovaven així els pressupostos més socials de la història de Cerdanyola i un pla d’inversions 2017-2019 més que necessari.

Des d’aquell dia, Compromís hem pres nota dels errors comesos i part de les accions polítiques engegades van encaminades a obrir un nou escenari polític on el diàleg i l’assoliment d’acords siguin protagonistes. D’ençà hem incrementat la freqüència de les reunions amb els grups de l’oposició i hem promogut reunions conjuntes amb tots ells i amb la presència dels tècnics responsables per tal que així sigui.

En el cas del PEM Guiera existeix l’acord ampli per materialitzar les solucions en tots els fronts oberts: liquidació de la intervenció, valor de reversió de l’equipament, inversions de millora i establiment del servei a partir del mes d’agost.

Per tal d’executar aquests acords el govern de Compromís, per boca del regidor d’economia i finances Maurici Jaumandreu, va anunciar dimarts dia 30 de maig al diari digital Cerdanyola.info que es convocaria un Ple extraordinari per resoldre aquests temes que preocupen a la ciutadania i als usuaris i usuàries del PEM Guiera i que necessiten d’un acord urgent pel màxim de forces polítiques de la ciutat.

Durant el passat Ple ordinari de maig la incorporació dels canvis a l’expedient de la intervenció del PEM Guiera, fruit de l’informe que part de l’oposició va demanar una setmana abans del Ple, i la separació en dos expedients diferents de la modificació de crèdit pressupostari (necessari per fer front al valor de reversió de l’equipament i les inversions previstes per millorar les instal·lacions de l’equipament) van quedar sobre la taula.

Arribats a aquest punt, entenem que tots els possibles obstacles i dubtes que tenia part de l’oposició han estat resolts o estan en vies de resoldre’s i, per tant, el Ple extraordinari del PEM Guiera donarà finalment per aprovats aquests temes per, tant de bo, tot el Plenari. Entenem, a més, que la demanda de PP, ERC, C’s i PSC de realitzar un Ple extraordinari per entomar aquests temes queda satisfeta per la seva efectiva convocatòria la setmana del 12 de juny. Assumim que aquesta insistència de part de l’oposició es traduirà en una actitud responsable que finalment permeti desencallar temes com la liquidació de la intervenció que el govern porta 3 mesos portant al Ple per a la seva aprovació.

El proper dimarts 6 de juny, un nou marc on participen tots els grups polítics i els tècnics de la casa com és la Comissió de seguiment del PEM Guiera es reunirà per tal d’arribar a acords definitius que s’elevaran a Ple. Desitgem l’assoliment dels acords que el PEM Guiera necessita per avançar.

Etiquetes: