Compromís es felicita per la baixada d’impostos per 2016 i l’inici d’una fiscalitat més justa i equitativa a Cerdanyola


Respecte de l’aprovació definitiva de les Ordenances Fiscals de 2016, amb els vots favorables de Compromís, ERC, CDC, ICV-EUiA-MES, volem fer les següents apreciacions.

1. Manifestar la nostra satisfacció pel camí encetat pel que fa als impostos i taxes de la ciutat, amb la baixada d’un 2’5% en el rebut de l’IBI per a 2016 després d’anys de fortes pujades i complint així el compromís electoral de fer-ho possible.

 

2. Lamentar el vot en contra de PSC, PP i C’s  a aquesta reducció de la pressió fiscal de Cerdanyola per a 2016, en contra dels seus propis programes electorals i amb l’únic objectiu de desgastar el govern. Fem una crida, per al nou any que comença, a què C's, PSC i PP facin una oposició constructiva.

 

3. Aclarir que el compromís de l’alcalde Carles Escolà i de Compromís per Cerdanyola és el d’obrir una mesa de negociació amb l’objectiu d’ampliar el govern i garantir així les majories necessàries per a la governabilitat de la ciutat, entenent les postures diferents i garantint la pluralitat, la validesa de totes les posicions i sense establir limitacions prèvies. En els pròxims dies ampliarem els detalls d’aquesta mesa de negociació.