El Compromís per Cerdanyola valorem positivament els primers dies de nou govern municipal i el nou cartipàs de la ciutat


Els primers dies de Compromís al capdavant del govern de la ciutat han servit per anar agafant el pols a diferents temes i per fer un recorregut per la gran majoria de dependències i serveis municipals.
Foto: Cerdanyola.info

 Els primers dies de Compromís al capdavant del govern de la ciutat han servit per anar agafant el pols a diferents temes i per fer un recorregut per la gran majoria de dependències i serveis municipals, conèixer tota la plantilla i transmetre el missatge de la importància de la implicació i la il·lusió dels treballadors municipals en la nova etapa que s'enceta.

 

A més de la participació en els diferents actes organitzats per les entitats de la ciutat, els regidors i regidores del govern han treballat per fer front comú amb les associacions veïnals que defensen la no instal·lació d'antenes de telefonia en els nuclis urbans de Cerdanyola. Des del Compromís ens felicitem per aconseguir que Ajuntament i ciutadania vagin de la mà amb aquest tema que preocupa molta gent de la ciutat.

 

El nou govern municipal

 

Des del Compromís pensem que les forces que durant els darrers anys han demanat més el canvi en les formes de fer política són les que han de formar part d'un nou lideratge polític a Cerdanyola. Per això, informem que seguirem treballant perquè ERC entri al govern, perquè considerem que d'aquesta forma aconseguirem accelerar totes les noves polítiques que volem encetar i podríem arribar més lluny.

 

Entenem que els republicans són actualment els nostres “socis naturals”, com així s'ha demostrat a la darrera legislatura, on hem liderat l'oposició de la ciutat. Remarquem que, tant en l'àmbit programàtic com en l'enfocament del model de ciutat, és amb ERC amb qui hem de caminar plegats, i és per això que els demanem més implicació en aquesta nova etapa que tanta il·lusió i esperances està generant.

 

El nou cartipàs

 

Des de Compromís valorem positivament la nova estructura municipal en dues grans àrees (“Desenvolupament municipal i institucional” i “Desenvolupament social i territorial”) pensades per afavorir el treball conjunt dels membres del govern, així com el repartiment de regidories i la inclusió de les polítiques LGTBI dintre de l'organigrama de la casa.

 

 

Finalment, volem anunciar que des de la nostra organització hem constituït un grup de suport al govern que, amb gent amb experiència amb política institucional i tècnica, tant a l'Ajuntament de Cerdanyola com a altres administracions públiques, així com el suport d'un grup de contactes experts, ajudaran a encetar i a consolidar un programa de ruptura municipal que estableixi les bases de la nova Cerdanyola.

Etiquetes:

Més imatges