Compromís per Cerdanyola posa en marxa la campanya Decidir alternatives per a Cerdanyola


Representants de Compromís per Cerdanyola durant la presentació de la campanya

Compromís per Cerdanyola ha iniciat una campanya de tallers i jornades de treball amb la ciutadania, Decidir alternatives per a Cerdanyola, per tal d’elaborar els continguts del seu programa electoral per les eleccions municipals de maig de 2011. Les jornades, excepte la inaugural, es celebraran els dissabtes pel matí a l’Ateneu.

El portaveu de Compromís, Carles Escolà, explicava en la presentació de la campanya que la participació de persones i entitats en l’elaboració de propostes i projectes per la ciutat "és un dels trets d’identitat de la formació". Compromís proposa una participació activa i real de la gent, una participació que no sigui un mer "tràmit decoratiu com s'acostuma a fer des de l'Ajuntament" i que ajudi a confegir una programa electoral pensat des de Cerdanyola i en les seves necessitats.

Fins ara ja s’han començat a rebre algunes propostes a través de la pàgina web o en algunes trobades als barris, però la campanya de jornades de treball començarà a ple rendiment el proper 6 de novembre, en un espai municipal encara per determinar. La jornada inaugural estarà centrada en temes de territori, mobilitat, medi ambient i urbanisme. El 13 de novembre es treballarà l’àrea de serveis socials i educació; el 27 de novembre es centrarà en l’àmbit serà participació ciutadana, cultura popular, gent gran i joventut. Per tancar, l’11 de desembre es debatrà sobre administració local i economia. Les jornades estan obertes a tothom, entitats o persones a títol individual, ja que des de Compromís es considera que "tothom pot aportar idees vàlides sobre qualsevol tema per millorar el dia a dia de la ciutat".

Durant la campanya prèvia de visita als barris, Compromís per Cerdanyola ja té elaborada una base de dades amb unes 200 persones que han mostrat el seu interès en aportar propostes i participar en diversos projectes de ciutat. Una bona via de contacte és la pàgina web de la formació, http://www.compromispercerdanyola.cat/