El Compromís per Cerdanyola fa una crida per treballar una proposta fiscal d'esquerres


La Candidatura Alternativa ha proposat als grups municipals d'esquerres de l'Ajuntament de Cerdanyola (PSC, ICV-EUiA i ERC) una reunió de treball per arribar a un acord per a una fiscalitat més equitativa.

En el ple extraordinari del passat dissabte el govern no va aconseguir els suports necessaris per aprovar la modificació de les ordenances fiscals, malgrat els contactes previs mantinguts amb cada una de les forces.

Des del Compromís per Cerdanyola (CxC-CAV) pensem que la ciutadania no entendria que es tornés a convocar un ple sense garanties d'acord, generant una nova despesa innecessària en indemnitzacions a càrrecs electes.

Atès que tots els partits d'esquerres de la ciutat hem manifestat la voluntat de caminar cap a una fiscalitat més equitativa, el Compromís instem als grups municipals del PSC, ICV-EUiA i ERC a mantenir una reunió de treball per construir plegats una proposta fiscal d'esquerres per a Cerdanyola. Un text que reculli el màxim consens i permeti la seva aprovació en el ple municipal.

Des del Compromís creiem que encara estem a temps de tirar endavant una proposta valenta, que aposti clarament pel reequilibri de la pressió fiscal a Cerdanyola. Només cal que les diferents forces d'esquerres al consistori tinguem la voluntat d'arribar a un acord, un acord més necessari que mai.