El Compromís per Cerdanyola estem treballant per un acord que permeti el màxim de suports per investir Carles Escolà com alcalde i formar un nou govern de canvi a la ciutat


ERC i ICV ja han fet públic que se sumen al canvi, però calen més forces per fer una majoria. En cas contrari seria investida alcaldessa Carme Carmona com a cap de la llista més votada.

 Volem informar a la ciutadania dels següents temes:

1. La primera setmana després de les eleccions municipals ha servit per fer una ronda de converses amb els partits polítics amb representació al pròxim consistori. En aquestes reunions cada part ha mostrat les seves intencions davant el paper a jugar durant la legislatura que comença.

2. A l'Assemblea Oberta del Compromís per Cerdanyola celebrada el passat dissabte dia 30, vam explicar les converses mantingudes i vam visualitzar l'anhel majoritari de canvi. Aquesta voluntat es materialitzaria, i és per al que treballem, en un Acord de Govern amb ERC i en investir alcalde el Carles Escolà el pròxim dia 13 de juny amb el màxim de suports possibles.

3. Volem que les negociacions per a la investidura i confecció d'un govern amb suports i el màxim d'estabilitat siguin un procés transparent. És per aquest motiu que convidem a la premsa a conèixer els objectius de les reunions de treball i, a més, n'informarem a través dels canals habituals d'informació del Compromís. Si les negociacions arriben a bon port, farem públic el detall dels acords aconseguits. Si no és així, també ho comunicarem a la ciutadania.