Compromís per Cerdanyola dona comptes dels 200 dies de govern a la ciutadania


En la primera setmana del nou any, Compromís per Cerdanyola ha celebrar una assemblea oberta per donar comptes de la feina feta i informar de la situació sobre la ampliació del govern.

 En l'assemblea oberta de CxC que es va fer divendres a la sala Enric Granados les persones regidores han explicat les tasques fetes fins a data d'avui a l'Ajuntament. Ha estat una feina ingent amb l’objectiu de conèixer la situació de l'Ajuntament, conèixer les demandes de les entitats de la ciutat i a partir d'aquí poder fer unes polítiques d'acord amb el programa de CxC. S'ha prioritzat el dia a dia i l'augment de tot el que afecte als serveis a les persones a les quals s’han destinat al màxim de recursos possibles ( pla d’emergència social, etc…). S’han prioritzat, també, les polítiques de participació.

En el segon punt, s'ha plantejat la situació de futurs pactes a la ciutat  per tal d'ampliar l'equip de govern. La nostra prioritat és un pacte amb ERC amb el suport d'altres forces, prioritàriament ICV i CDC, sense descartar-ne les altre, tot i que es veu molt difícil,  Ciutadans, PP i PSC, que fins ara s'han negat a col.laborar. Tal com ens vam comprometre'ns en el darrer ple, obrirem en breu, amb les 4 forces polítiques que van donar suport a la investidura, amb totes les cartes sobre la taula, però sense condicions.  Un cop arribat a un acord aquest s’haurà de portar a les organitzacions perquè ho ratifiquin.