El Compromís per Cerdanyola demana un acord de l’Ajuntament de Cerdanyola contra la “Llei Mordassa”


Tot el nostre suport i solidaritat amb els detinguts dels fets del 16-D dins l’”Operació Pandora”.
(Foto: www.vilaweb.cat)

El Compromís per Cerdanyola volem mostrar el nostre rebuig més absolut cap a la “Ley de Seguridad Ciudadana”, la “Llei Mordassa”, per ser un intent d’acabar amb la llibertat d’expressió i manifestació i d’apaivagar la contestació social amb l’amenaça de sancions econòmiques.

Quan el govern no és capaç de canalitzar les reivindicacions populars per la via de la democràcia i la participació apel·la a aprovar lleis ambigües en nom de la seguretat ciutadana que el que realment busquen és criminalitzar i sancionar la protesta, la manifestació, i intentar fer front així al pensament dissident amb el poder. Malgrat això, la manca de sensibilitat democràtica el que precisament denota és el punt de desintegració i col·lapse del règim polític nascut l’any 1978.

Els fets del dimarts 16 de desembre, amb l’assalt a la Kasa de la Muntanya i nombrosos domicilis, són una mostra de l’escalada repressiva i totalitària amb que el poder corrupte vol actuar per fer callar la ciutadania, i l’aprovació de la “Llei Mordassa” és la legalització d’aquest atac contra el pensament lliure.

Davant d’aquesta situació pròpia de règim totalitari, el Compromís per Cerdanyola volem donar tot el nostre suport i solidaritat a les 7 persones empresonades per l’Operació Pandora i demanem un acord de l’Ajuntament en forma de Declaració Institucional de l’Ajuntament de Cerdanyola contra la “Ley de Seguridad Ciudadana” que inclogui que la policia municipal de Cerdanyola no tramiti multes basades en les sancions previstes per aquesta llei.