Compromís per Cerdanyola aprova per unanimitat l’acord programàtic


Compromís vol celebrar l’èxit de l’acord programàtic i del procés de negociació i anuncia que l’ha aprovat en assemblea per unanimitat.

Desprès de la investidura de Carles Escolà com a nou alcalde de Cerdanyola, Compromís per Cerdanyola (CxC) conjuntament amb les forces que li donaren suport a la investidura (ERC, CDC, ICV-EUiA-MES), vàrem començar el procés per a la redacció d’un acord programàtic a quatre bandes amb l’objectiu que desemboqués en un Pla d’Acció de Mandat (PAM).

La primera part d’aquest document, amb més de 100 punts d’acord es va acabar a finals de setembre i quedava només pendent de validació per les diverses forces que l’havien redactat. L’objectiu d’aquesta primera part de l’acord era començar la negociació dels pressupostos municipals amb els grups implicats, encara que obrint-ho a tothom, partits i ciutadans, tal i com farem amb l’audiència pública d’impostos municipals que es celebrarà el proper 21 d’Octubre a les 19h al MAC.

 

Ahir dia 16 d’Octubre, CxC va celebrar una assemblea general en la que es va valorar i aprovar per unanimitat el text. Des de CxC volem remarcar l’èxit d’aquest procés que ha servit per acostar posicions, trobar un marc de treball conjunt i cercar tant els acords com els desacords. Creiem que aquest procés ha estat molt fructífer ja que les diverses forces que hi hem participat, i a les quals volem felicitar, hem estat capaces d’aparcar la lògica partidista i els interessos personals en benefici de Cerdanyola. A més, estem satisfets perquè el document recull els punts bàsics del nostre programa.

 

Volem deixar palès que en el marc de treball de l’acord programàtic mai s’ha plantejat ni en un sentit ni en un altre l’entrada de CDC al govern.