Benvinguda República Catalana!


Manifest conjunt CxC, CUP i AJIC

Ara tot just fa un any començàvem el curs polític més il·lusionant que ha viscut Catalunya. El passat 24-M i el 27-S, la majoria de la població va expressar democràticament la seva aposta per la construcció d’un nou marc polític a Catalunya, donant una àmplia majoria parlamentària a les forces independentistes i sobiranistes. A Cerdanyola estem il·lusionats amb assolir la República i fer-ho a través d’un Procés Constituent popular i democràtic que obri un nou camí de prosperitat i dignitat, lluny del model polític absolutament esgotat d’Espanya.

Des de Cerdanyola vivim aquest procés amb implicació i responsabilitat. Sabem que no és un camí fàcil, que està ple d’entrebancs, però som plenament conscients que és l’únic camí per aconseguir una societat digna, lliure i democràtica.

Perquè

  • Volem una República catalana construïda de de la unitat popular

  • Volem un país més modern, més just, més equitatiu i més respectuós amb els seus pobles i les seves persones.

  • Volem un país on tota la ciutadania tingui sostre i treball

i per a fer-ho

  • Treballarem per a què el conjunt de la unitat popular lideri el procés constituent de la República catalana

  • Seguirem sumant esforços amb la resta dels Països Catalans i la resta de pobles que formen l’estat espanyol.

  • Buscarem aliances amb tots els partits polítics que defensin aquestes idees, sense oblidar que en aquesta nova república hi han de ser presents totes les sensibilitats ideològiques.

Gràcies a què

  • Hem posat a Cerdanyola a l’avantguarda del procés constituent a l’àrea metropolitana de Barcelona, passant a formar part de l’AMI i treballant activament amb la resta de municipis de l’AMB.

  • Estem impulsant polítiques d’unitat popular des de l’Ajuntament, buscant els consensos que en permetin la seva aplicació

 

Per tot això continuem i continuarem treballant en aquesta línia i us animem a celebrar aquesta diada i recordar-vos que aquest procés no s’acaba aquí i que s’ha de continuar lluitant en el dia a dia per aconseguir els nostres objectius.

 

Visca la República catalana!