L'assemblea de Compromís aprova els acords d'investidura d'Escolà com alcalde de Cerdanyola


Pràcticament per unanimitat (38 vots a favor, 1 en contra, 0 abstencions). L'assemblea de Compromís per Cerdanyola no va donar lloc per a la sorpresa i va aprovar els acords que permetran demà, dissabte, la investidura del seu candidat com a alcalde de Cerdanyola gràcies al suport d'ERC, CiU i ICV/EUiA/MES.

 Pràcticament per unanimitat. L'assemblea de Compromís per Cerdanyola no va donar lloc per a la sorpresa i va aprovar els acords que permetran demà, dissabte, la investidura del seu candidat com a alcalde de Cerdanyola gràcies al suport d'ERC, CiU i ICV/EUiA/MES.

 

El Ple de constitució del nou Ajuntament de Cerdanyola a partir de les 12 del migdia significarà l'elecció de Carles Escolà, cap de llista de Compromís, com a nou alcalde de la ciutat. Escolà reunirà un total de 14 vots, superant així la majoria absoluta necessària per aconseguir la investidura i prendrà relleu a la socialista Carme Carmona, la fins avui alcaldessa en funcions.

 

L'assemblea de Compromís va debatre no només els acords d'investidura, sinó el conjunt de converses mantingudes amb els grups polítics de la ciutat després de la celebració d'eleccions municipals i va abordar també el panorama polític que s'obrirà amb l'elecció d'Escolà i l'inici, pràcticament immediat, de converses amb l'objectiu de formar govern municipal.

 

Adjunt: document d'acord d'investidura CxC-CiU per investir Carles Escolà alcalde de Cerdanyola.

Més imatges