Acte CxC: "Dos anys transformant Cerdanyola"


Dos anys transformant Cerdanyola, dijous 13 de juliol a les 21.30 als jardins de Ca n'Ortadó (plaça Sant Ramon)

El pròxim dijous 13 de juliol el Compromís per Cerdanyola celebra els dos anys del govern del canvi en un acte polític i sopar que té com a títol «Dos anys transformant Cerdanyola», i que tindrà lloc a partir de les 21.30 h als jardins de Ca n’Ortadó (plaça Sant Ramon, 23-24).

Comptarem amb la presència de persones de la Dolor Sabater, alcaldessa de Badalona i membre de Guanyem Badalona en Comú, la Mireia Boya parlamentària de la CUP-CC, l’Albert Díez de l’Alternativa d’Esquerres de Badia, en Marc Verneda exalcalde de Sentmenat i membre de l’Assemblea Ciutadana i amb l’alcalde de Cerdanyola i membre del Compromís per Cerdanyola, en Carles Escolà.

Amb aquest acte volem fer valdre les iniciatives i accions que realitzades durant aquests dos que han passat des de les eleccions municipals de 2015 i destacar l’avenç del municipalisme transformador i l’esquerra rupturista. Finalitzades les intervencions realitzarem un sopar en els mateixos jardins on tindrem l’oportunitat d’enfortir lligams i compartir experiències.