Aclariment sobre informacions aparegudes recentment a la premsa


En relació a la informació apareguda al mitjà de comunicació local Cerdanyola.info sobre la convocatòria d'Assemblea Ciutadana per part del nucli local de Podem, el Compromís per Cerdanyola volem fer algunes puntualitzacions

 

  • Que el Compromís vam ser cridats a participar, a nivell individual, d'aquesta convocatòria, igual que d'altres agents polítics i socials, per donar el nostre punt de vista sobre la realitat de Cerdanyola.

     

  • Que amb la participació d'algunes persones en l'acte del passat dimecres 28 el Compromís no estem avalant la creació d'una nova candidatura ciutadana a la ciutat, tal i com es desprèn erròniament de la lectura de la noticia del Cerdanyola.info.

     

  • Reiterar, un cop més, que el Compromís ha treballat i treballa colze a colze amb les forces que sumen per configurar una candidatura nítidament rupturista per a les eleccions de maig de 2015. Això implica continuar millorant el programa de ruptura municipal, el codi ètic i les polítiques d'aprofundiment democràtic que caminen cap a la participació real de la ciutadania en la presa de decisions.

  • Que qualsevol decisió que el CxC hagi de prendre en relació a la confluència amb altres forces i moviments socials s'haurà de sotmetre a l'aprovació de l'assemblea general del Compromís.

 

Cerdanyola del Vallès, 2 de febrer de 2015