3 d'octubre: El Vallès sense Quart Cinturó


Cartell de la manifestació

Vine a la manifestació a Sabadell. Diumenge 3 d'octubre a la plaça Antoni Llonc (RENFE-centre).

L'històric conflicte pel Quart Cinturó torna a estar més d'actualitat que mai. Per aquest curs polític es contemplen avenços significatius, noves protestes i nous recursos que posaran a prova la validesa del procés.

Ja hi ha data. El 3 d'octubre és el dia escollit per tal de mostrar el nostre rebuig a un dels projectes més conflictius dels darrers governs de la Generalitat,  sota el lema "El Vallès sense el Quart Cinturó".

La manifestació que sortirà de la plaça Antoni Llonch i acabarà a la plaça de l'Ajuntament.

Paral·lelament segueix la recollida de firmes (oberta a més entitats i col·lectius), altres activitats que encara s'estan organitzant.

El 14 de setembre s'ha presentat un recurs d'alçada contra la resolució del Ministerio de Medio Ambiente, Rural y Marino (MARM) del passat 23 de juliol. Aquesta resolució “és una peça clau en la manipulació administrativa que va possibilitar l'anunci d'informació pública de l'estudi informatiu del Quart Cinturó abans d'iniciar les consultes ambientals prèvies preceptives” i aquesta convalidació està “absolutament injustificada” d'acord amb les lleis ambientals vigents. D'altra banda, no passem per alt que les eleccions autonòmiques i municipals són sospitosament a tocar.