UAB

El CxC porta a ple el suport als "SOM 27 I MÉS" i compleix amb la creació de la finestreta única de prestacions socials


La moció de suport als 27 encausats per exercir el dret a protesta serà l'estrella d'aquest ple que també comptarà amb la moció de suport al correllengua. Pel que fa a l'acció de govern, l'aspecte més important és la creació de la finestreta única de prestacions socials.

Comunicat de Compromís per Cerdanyola en suport al cas dels “Som 27 i més”


Des del Compromís per Cerdanyola (CxC) ens sumem a les col·lectives mostres de rebuig davant la petició de la fiscalia a 25 estudiants, un professor i un treballador de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Al·legacions a la modificació de l'impost de construccions, instal·lacions i obres (ICIO)


Ens oposem a la generalització de les bonificacions fiscals a la UAB i a qualsevol organisme amb capacitat econòmica. Alhora exigim la retirada de les bonificacions a les construccions de l'àmbit del Centre Direccional.

Moció en solidaritat als cinc imputats per UPyD i en defensa del dret de reunió i manifestació


Moció presentada d'urgència al ple de l'Ajuntament del 28 de febrer. La proposta va ser aprovada amb el vot favorable de Compromís, ERC, ICV-EUiA, PSC i CiU, i l'abstenció del PP.

Pere Solà no serà rector de la UAB tot i haver guanyat les eleccions


Pere Solà, el catedràtic que ha encapçalat la candidatura rupturista a les eleccions a rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), "La Nova UAB" ha guanyat la segona volta dels comicis, celebrada dijous.

"La Nova UAB", la candidatura a rector més votada, suma adhesions


"La Nova UAB", la candidatura encapçalada per Pere Solà, aspirant a rector de la UAB, celebrarà un gran acte dimarts a la Plaça Cívica de la universitat per presentar els suports que ha sumat després d'esdevenir la llista més votada a les eleccions de dijous passat, la segona en vot p

Compromís per Cerdanyola dona suport a la candidatura del Dr. Pere Solà al Rectorat de la UAB


El Compromís per Cerdanyola volem públicament donar suport a la candidatura encapçalada pel Dr. Pere Solà, una de les que es presenten a les eleccions al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona del proper dijous 24 de maig.

Protesta de treballadores i treballadors de la UAB contra la reforma laboral


Un nombrós grup de treballadors i treballadores del PAS i PDI, convocats pels sindicats amb representació a la UAB, es varen concentrar al rectorat, en motiu de l'acte d'inauguració del curs universitari, per fer present els seu malestar laboral i donar suport a la convocatòria de vaga del 29 de setembre. L'acte era presidit per J. Montilla i hi eren presents el conseller J. Huguet i els rectors de les universitats catalanes, així com l'alcaldessa de Cerdanyola.

 

Contingut sindicat