Serveis Socials

En marxa la finestreta única de prestacions socials


El ple va aprovar la finestreta única de prestacions socials, impulsada per la regidoria de serveis socials, donant compliment així al programa electoral de Compromís per Cerdanyola.

El CxC porta a ple el suport als "SOM 27 I MÉS" i compleix amb la creació de la finestreta única de prestacions socials


La moció de suport als 27 encausats per exercir el dret a protesta serà l'estrella d'aquest ple que també comptarà amb la moció de suport al correllengua. Pel que fa a l'acció de govern, l'aspecte més important és la creació de la finestreta única de prestacions socials.

CLECE SA incompleix el contracte del Servei d’Atenció Domiciliària de Cerdanyola amb l’Ajuntament


Quan no fa ni dues setmanes que CLECE SA s’ha fet càrrec de la gestió a Cerdanyola del Servei d’Atenció Domiciliària el descontrol és absolut.

Precs i preguntes al ple de juliol de 2013


Precs i preguntes del Compromís per Cerdanyola al ple de juliol del 2013, en relació al Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) i el nou abocador il·legal que ha implantat l'empresa TMA a l'antiga argilera Suceram.

Precs i preguntes al ple d'abril de 2013


Precs i preguntes del Compromís per Cerdanyola al ple d'abril del 2013, en relació a la moció aprovada al Ple del 29 de novembre del 2012 per garantir els drets dels infants i adolescents.

Moció per garantir els drets dels infants i adolescents de Cerdanyola del Vallès


Moció presentada al ple ordinari del mes de novembre del 2012, per garantir els drets dels infants i adolescents de Cerdanyola del Vallès. La moció va aprovada per unanimitat.

Compromís diu que no tancarà els ulls davant il·legalitats


El grup municipal del Compromís per Cerdanyola considera que el govern municipal va vulnerar la normativa vigent en la tramitació de l’aprovació inicial dels pressupostos obstaculitzant el treball de l’oposició d’informació i control i és per això que portaran els comptes al contenciós administratiu.

[Escolta l'entrevista sencera]

Compromís considera demostrat que un govern amb PSC i ICV-EUiA no garanteix polítiques d'esquerres


[Escolta l'entrevista sencera]

Compromís per Cerdanyola no creu que un possible govern entre PSC i ICV-EUiA sigui una garantia per desenvolupar polítiques d’esquerres a la ciutat, tal com demostraria la seva trajectòria en diversos governs municipals en que s’ha pactat amb CiU o s’ha governat amb el recolzament del PP.

Propostes per al pressupost de despeses del 2012


Amb anterioritat el Compromís per Cerdanyola varem editar un document titolat “Propostes des de l’esquerra per a una fiscalitat més justa i equitativa a Cerdanyola del Vallès”. Si bé el document que acabem de citar versava sobre els ingressos, el que avui presentem fa especial referència a les despeses, entenent que ambdós mantenen una coherència, es complementen i contenen les propostes de Compromís per Cerdanyola per a tot allò que té a veure amb l’aprovació dels pressupostos municipals de 2012.

Per un pressupost social, només cal voluntat


[Compromís per Cerdanyola | Revista municipal Riu Sec de desembre del 2011]

L'experiència d'altres municipis quant a la regulació d'allò que es coneix com “incivisme”, no és gaire encoratjadora. Darrere d'aquest terme s'amaga una privatització de l'espai públic i un excés de control sobre l'activitat associativa. A Cerdanyola, malauradament, ja hem vist que és en aquest sentit que es vol caminar. Ho hem començat a comprovar amb la modificació de l'ordenança 13, modificació a la que ens vam oposar i a la que hem presentat al·legacions.

Les CAV voten en contra dels pressupostos del Consell Comarcal pel 2012


Des de les Candidatures Alternatives del Vallès volem fer públics els motius pels quals el nostre grup comarcal va votar en contra de la proposta de pressupost per a l'any 2012 al ple del Consell Comarcal del passat dijous 1 de desembre.

Les treballadores de la residència continuen sense percebre les nòmines


Les treballadores de la residència per a la gent gran de Canaletes s’han mobilitzat aquest matí per alguns carrers de la ciutat per denunciar que l’empresa Aser, que gestiona el centre, encara no ha pagat la paga d’estiu ni les nòmines de juliol i agost. Avui mateix, a les 20 hores, es concentraran davant l’Ajuntament i es reuniran amb l’alcaldessa accidental, Laura Rodríguez, per exposar-li la seva situació.

20 i 21 de Juliol: aturem les retallades!


Des de Cerdanyola hem quedat DIMECRES a les 18H a l'estació de Renfe de Cerdanyola per anar juntes a la manifestació de Plaça de Catalunya a Barcelona.

El 20 de Juliol continuarà el debat i tràmit de les retallades al Parlament, desde la Trobada de Barris i Pobles (acta detallada aquí), i en coordinació amb diferentes sectors en lluita (sanitat, educació,..) s’ha decidit sortir a lluitar al carrer. De moment sabem què farem el dia 20:

Inici de campanya a la OTG: l'atur és el principal problema social


Els membres de la llista de Compromís per Cerdanyola iniciaven la campanya electoral davant de l’Oficina d’Ocupació com a símbol del que creuen és un dels problemes més greus de la ciutat: l’atur.

El candidat de Compromís per Cerdanyola, Carles Escolà, destaca que els eixos del programa giren en torn les polítiques d’ocupació, la defensa ferma dels serveis públics i socials i la participació ciutadana.

5. Serveis Socials


1. SERVEIS SOCIALS MUNICIPALS, SERVEIS DE PROXIMITAT

Els Serveis Socials han de ser considerats com a serveis propers a la ciutadania, que s’ajusten a les necessitats de les persones i s’adapten segons les característiques dels municipis i els moments socials que es viuen.

Contingut sindicat