Rodes de premsa

[Actualització] Ordenances 2012: proposta per una fiscalitat més justa i equitativa


El Compromís per Cerdanyola ha presentat en roda de premsa la seva proposta integral en matèria d'ordenances fiscals per al 2012, una proposta que ja s'ha fet arribar al govern municipal. En aquest document, titolat "Propostes des de l'esquerra per a una fiscalitat més justa i equitativa a Cerdanyola del Vallès, la candidatura municipalista planteja un seguit de mesures que aposten clarament per re-equilibrar la pressió fiscal cap a les rendes més altes, especialment els sectors empresarials financers i especulatius. 

El Compromís per Cerdanyola no assistirà al ple de demà a les 9h


Davant la convocatòria d'un ple extraordinari el proper dimarts 19 de juliol a les 9h per aprovar els representants de l'ajuntament de Cerdanyola al Consell de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Compromís per Cerdanyola volem expressar el següent:

Compromís afirma que farà una oposició constructiva


La formació referma la seva aposta per un govern en minoria i per fer un canvi en les formes de governar, amb polítiques d'esquerres, més transparència i participació ciutadana real.

El Compromís, l'única esquerra real


El portaveu del Compromís per Cerdanyola, Carles Escolà, valora la seva formació com "una candidatura d’esquerres àmplia i real", que ha estat capaç d’ocupar l’espai ideològic que altres partits han deixat buit amb la seva evolució cap a la dreta.

Escolà ha assenyalat que l’actual context econòmic esdevé un moment idoni per les formacions alternatives (CAV), que  defensaran de manera conjunta els serveis socials que ara pateixen retallades.

El Compromís per Cerdanyola presenta un codi ètic per als càrrecs electes


El Compromís per Cerdanyola apostem fermament per establir mecanismes de control que garanteixin la transparència i la no professionalització dels càrrecs polítics, perquè nosaltres entenem a Política com un servei a la comunitat, i no com una carrera professional personal.

Les Candidatures Alternatives del Vallès troben inadmissible el nou retard en la construció del nou hospital


El resultat de la recent reunió dels alcaldes de Cerdanyola, Montcada i Ripollet amb el Conseller de Sanitat, Sr. Boi Ruiz, motivada per la data de construcció del nou hospital, no pot ser més decebedor en opinió de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV).

Segons han informat els propis alcaldes, la construcció del nou hospital Ernest Lluch pateix un nou retard, i aquesta vegada sense posar-hi cap data pel inici de les obres.

Prou d'enganys: necessitem l'hospital, no un hotel


El passat dijous 27 de gener els plens dels ajuntaments de Cerdanyola, Ripollet i Montcada aprovaven la modificació puntual del PGM per ampliar el règim d’usos del sostre comercial del sector Redosa-Vallençana, amb l'objectiu de facilitar la implantació d’un hotel pròxim al nou hospital. Davant d'aquest fet, el Compromís per Cerdanyola volem fer pública la nostra postura al respecte.

Compromís per Cerdanyola demana la retirada de l'Ajuntament del Consorci del Direccional


La formació política insta a la dissolució del Consorci del Centre Direccional i afirma que hi ha irregularitats que caldria portar als tribunals i deixar que la justícia investigui.

Valoració sobre la situació financera del Consorci del Centre Direccional


El Compromís per Cerdanyola denuncia que la situació económica del Consorci del Centre Direccional es catastròfica. El Consorci és un ens públic participat al 50% per l’Ajuntament de Cerdanyola i per l’NCASOL (Institut Cátala del Sól) i és l’administració encarregada de la urbanització de la plana del castell.

La urbanització de la plana és un atemptat ecològic, és un perill per a la salut pública donat que no s’han sanejat els abocadors existents a la zona i, a més, el Compromís per Cerdanyola pot demostrar que resulta econòmicament ruïnosa.

Compromís per Cerdanyola posa en marxa la campanya Decidir alternatives per a Cerdanyola


Compromís per Cerdanyola ha iniciat una campanya de tallers i jornades de treball amb la ciutadania, Decidir alternatives per a Cerdanyola, per tal d’elaborar els continguts del seu programa electoral per les eleccions municipals de maig de 2011. Les jornades, excepte la inaugural, es celebraran els dissabtes pel matí a l’Ateneu.

Valoració del CpC de la sentència que anul·la el planejament del Centre Direccional de 2005


Davant a situació creada arran de la sentencia que declara nul de ple dret el planejament del Centre Direccional aprovat el 2005 el Compromís per Cerdanyola vol manifestar-se en el seguent sentit:

En marxa una campanya d'apropament als barris


El Compromís per Cerdanyola ha iniciat una campanya d'apropament als barris de Cerdanyola. Aquesta és la primera de les campanyes que el col·lectiu impulsarà dins del marc de treball i elaboració del programa electoral per a les eleccions municipals del proper any.

Contingut sindicat