Privatització

CLECE SA incompleix el contracte del Servei d’Atenció Domiciliària de Cerdanyola amb l’Ajuntament


Quan no fa ni dues setmanes que CLECE SA s’ha fet càrrec de la gestió a Cerdanyola del Servei d’Atenció Domiciliària el descontrol és absolut.

FEM SALUT: BOI I MAS ALS TRIBUNALS


Acte de presentació de la Iniciativa Penal Popular

Persones i organitzacions , de tot arreu de Catalunya, presents en moltes de les lluites ciutadanes i cíviques en defensa de la sanitat i la salut pública, hem decidit emprendre una Iniciativa Penal Popular que argumentem i defensem en els següents punts:

Volen fer pagar un euro per recepta


Noves notícies sobre els disbarats del govern de la Generalitat i els seus responsables de Salut. Ara volen establir, amb l’aprovació dels pressupostos del 2012 de la Generalitat, una Taxa d’un euro per cada recepta de fàrmacs dels sistema públic de salut, es tracta de re-pagar el que ja hem pagat a través dels pressupostos públics.

Si es necessiten més cèntims es podrien obtenir amb una millor gestió del tema dels medicaments (1)

Sanitat Pública: de les retallades a la privatització


Primer van fer les retallades, no van renovar el personal eventual ni van cobrir les vacants, van tancar urgències i van reduir proves diagnòstiques. Conseqüentment han augmentat les llistes d'espera i s'han retardat els diagnòstics, que en els casos més greus poden suposar severs danys, alguns irreparables. En els darrers dies fins a tres ciutadans han mort per manca d'atenció mèdica. Cínicament asseguren que es manté la qualitat de la Sanitat Pública.

Una caravana de vehicles defensarà la sanitat pública


La Plataforma per a la Defensa de la Sanitat Pública de Cerdanyola-Ripollet és una de les entitats convocants d’aquesta protesta que es farà el 12 de novembre i que partirà a Cerdanyola de la plaça del Mercat de les Fontetes.

[BCN] 18S Manifestació amb el lema "El que és públic no és privat"


A Cerdanyola ens trobarem a les 18h a l'estació de Renfe per anar-hi plegades.

El diumenge 18 de setembre està convocada una manifestació estatal sota el lema “El 18S Defiende lo Público”.

L’objectiu és protestar en contra de tots les retallades, les privatitzacions, els concerts econòmics i l’externalització amb fins lucratius dels serveis socials, sanitat, educació i cultura, medi ambient, justícia, etc… que ja estan afectant a la ciutadania en general.  Aquest procés de retallades i privatització, que patim a diari, és molt possible que segueixi el seu curs, i en els propers mesos es faci més evident, hem de fer sentir les nostres veus.

17-S: Jornada d'educació pública


Dissabte 17, 17:30h. JORNADES D’EDUCACIÓ

- Taula rodona: “Les retallades a l’educació, repercussions socials” amb la participació d’ Ismael Àvila, Jaume Cela, Sergi Escribano i David Vilalta.

- Taller de pancartes per donar la benvinguda al curs escolar.

- Grup d’animació

 

[BCN] Divendres, 2 de setembre, 16 hores: Prou Retallades! Els nostres drets no es toquen!


Divendres, 2 de setembre: Prou Retallades! Els nostres drets no es toquen!

Sanitaris i usuaris units en marxa des de diversos hospitals. Sortida 16 hores dels hospitals de Bellvitge, de l'Esperança i 2 de maig fins Conselleria de Salut (18 h).

DIMARTS dia 5: Manifestació a Sabadell contra les retallades a la Sanitat Pública


Dimarts 5 de juliol a les 18h, davant de l'ajuntament de Sabadell. Cerdanyola i Ripollet ens trobarem a les 17:30h a l'estació de Renfe per anar-hi juntes.

 

NO ENMALALTEIXIS, LA GENERALITAT HA RETALLAT DRÀSTICAMENT EL PRESSUPOST DEL SISTEMA SANITARI PÚBLIC CATALÀ

No renoven eventuals, no cobreixen vacants, concentren serveis, tanquen urgències, redueixen proves diagnòstiques i programes de prevenció.

La reivindicació de l'hospital present a la manifestació del 14-M contra les retallades


Membres de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública van participar el passat dissabte a la manifestació unitària convocada a Barcelona contra les retallades als serveis públics. A més de tantes altres reivindicacions entorn de la millora i defensa del sistema públic de salut, els membres de la plataforma van reivindicar la construcció de l'hospital Ernest Lluch, de titularitat i gestió 100% públiques.

Concentració: No al desmantellament de la sanitat pública


Concentració, 14 d’abril a les 18 h. a la Pça Sant Jaume de Barcelona.
Anem-hi amb bates blanques.

Els sindicats sotasignants, com a representants del personal de la sanitat pública catalana, denunciem el procés de desmantellament d'aquesta sanitat iniciat per l'actual govern sense altre objectiu que incrementar a marxes gegantines el fins ara lent procés de privatització de la sanitat.

Desgravar la mútua privada sí és una agressió a la Sanitat Pública


[Carles Escolà]

Voldria respondre al senyor Pau Mestres, que al seu article amb títol “Desgravar la mútua privada no és cap agressió” em feia referència directa.

Les CAV pels serveis públics


Les Candidatures Alternatives del Vallès aposten per la recuperació paulatina per a l'administració de tots aquells serveis públics que ara són de gestió privada

El passat dissabte les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) van organitzar a Cerdanyola del Vallès una jornada de treball sobre els Serveis Públics municipals.

Jornada de les CAV sobre Serveis Públics


DIA: Dissabte 3 de juliol del 2010
HORA: 9:30h - 14:00h
LLOC: Centre Cívic Banús-Bonasort (Pl. Sant Medir s/n, Cerdanyola)

 

Horari de la jornada:

9:30h - Situació dels Serveis Públics a diferents municipis del Vallès

11:15h - El procés de privatització dels Serveis Públics i Socials (ponent: Miren Etxezarreta, del Seminari d'Economia Crítica TAIFA)

12:30h - Propostes alternatives des de les CAV

Campanya contra la implantació del copagament, taxes o "tickets moderadors" a la sanitat pública


Membres de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública presentaven el passat dilluns en roda de premsa la campanya "NO AL COPAGAMENT A LA SANITAT PÚBLICA", amb la que volen sensibilitzar la ciutadania front el que consideren "una nova agressió a la sanitat pública".

Contingut sindicat