Oci alternatiu

15a Festa Major Alternativa


#15anysFMA - La 15a Festa Major Alternativa ja és aquí!! No us perdeu cap detall del programa, perquè hi ha de tot i per tots els gustos! AUTOORGANITZACIÓ, AUTOGESTIÓ, DESOBEDIÈNCIA! Aquest any continuem al centre del poble (Plaça Sant Ramon)!!!

Panrico Santa Perpètua, símbol de la lluita contra acomiadaments i retallades salarials


El Comitè de Suport als treballadors de Panrico ha organitzat un vermut solidari a la plaça de l’Abat Oliba de Cerdanyola per recaptar fons per a la caixa de resistència de Panrico. La planta de producció de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda està en vaga des del passat 13 d’octubre de 2013 i la caixa de resistència està destinada a ajudar a les famílies de la plantilla que pitjor ho estan passant després de quatre mesos sense cobrar.

Acte de comiat del Casal Popular i Cultural La Clau


Divendres 22 de novembre a les 19h Acte de comiat del Casal Popular i Cultural La Clau. c/Mare deu del Pilar 43.

Festes Majors Alternatives 2013


Aquest any tornen les Festes del poble, i com sempre l’autogestió i l’autoorganització ens demostra que tot és possible. Aquest vegada tornem de varis anys a l’exili i ens trobarem totes a #AlternativesalaSantRamon.

[Convocatòria] 20 d'abril, tothom a la Plaça per la convivència


La jornada començarà a les 10 hores del matí amb actes previstos per a totes les edats.

Compromís presenta al·legacions a l'Ordenança d'establiments de concurrència pública


La candidatura municipalista aposta per un model diferent d'oci nocturn a Cerdanyola, on aquest sigui un àmbit més de la vida social de la ciutat, integrat a la trama urbana i de forma equilibrada en el conjunt del terme municipal, un model construït de forma participada pel conjunt d'agents implicats.

Correllengua 2012


Llengua, Cultura, Llibertat. Cerdanyola del 24 al 27 d'octubre

[30/06] II Sopar del Compromís per Cerdanyola


Després de tot un any de molta feina a l'Ajuntament i al carrer, el proper dissabte 30 de juny tindrà lloc el II Sopar del Compromís per Cerdanyola, una cita oberta a totes les persones vinculades al nostre projecte municipalista i a totes aquelles persones amb qui compartim les lluites socials diàries en defensa dels drets de la classe treballadora i el conjunt de les classes populars. Una oportunitat per gaudir d'una vetllada en família, on parlarem, soparem i, sobretot, ens ho passarem d'allò més bé.

 

XIII Festes Majors Alternatives


Què són les Festes Majors Alternatives?

Les FMA són un projecte nascut ara fa 13 anys amb la intenció de realitzar unes festes del poble i pel poble, alternatives, autoorganitzades, autogestionades i amb contingut polític.

Què vol dir això? Les Festes Majors Alternatives són unes festes autogestionades, és a dir que no rebem cap tipus de subvenció. A més, l'organització d'aquestes festes es fa a través d'una assemblea on les decisions es prenen per consens i sense ingerències externes. Les Festes Majors Alternatives es caracteritzen també per mantenir, any rere any, un to crític envers les injustícies i els desordres de la societat actual.

CALÇOTADA POPULAR DIUMENGE 11 DE MARÇ (i ja van deu!!!!)


LA COLLA DE LA BESTIA DE FOC LA MARTINETA I LA COMISSIÓ DE FESTES MAJORS ALTERNATIVES DE CERDANYOLA US CONVIDEM A TOTS I A TOTES A UNA NOVA EDICIÓ (I JA VAN 10) DE LA CALÇOTADA POPULAR DE CERDANYOLA.

SI L'ANY PASSAT LA NOVETAT VA SER EL CANVI D'UBICACIÓ AL PARC CORDELLES, AQUEST ANY DESTAQUEM EL VERMUT MUSICAL EN EL QUE ENS ACOMPANYARÀ UN TRIO DE JAZZ. (PROPERAMENT DONAREM MÉS INFO)

PROGRAMA, Diumenge 11 de març al Parc Cordelles de Cerdanyola.

Contingut sindicat