Notes de premsa

[Recull de premsa] Carles Escolà de Compromís escollit alcalde de Cerdanyola


Així recull la premsa la investidura de Carles Escolà com a alcalde de Cerdanyola

Ni Eurovegas ni BarcelonaWorld, ni aquí ni enlloc


Les Candidatures Alternatives del Vallès rebutgen també el projecte de BarcelonaWorld que es vol construir a Tarragona, per ser una proposta continuista de l'anterior projecte, amb les mateixes problemàtiques i conseqüències.

Eixos principals de les propostes del CxC per al pressupost municipal del 2012


Des del Compromís per Cerdanyola estem treballant en l'elaboració de propostes per al pressupost municipal del 2012. Estem analitzant tota la documentació que fins ara ens ha fet arribar l'equip de govern (que per cert no és molta ni tota la sol·licitada) i paral·lelament estem recollint propostes del teixit associatiu local, propostes que se sumaran a les moltes ja recollides en el procés participatiu amb el que vam elaborar el nostre programa electoral.

El Compromís per Cerdanyola fa una crida per treballar una proposta fiscal d'esquerres


La Candidatura Alternativa ha proposat als grups municipals d'esquerres de l'Ajuntament de Cerdanyola (PSC, ICV-EUiA i ERC) una reunió de treball per arribar a un acord per a una fiscalitat més equitativa.

En el ple extraordinari del passat dissabte el govern no va aconseguir els suports necessaris per aprovar la modificació de les ordenances fiscals, malgrat els contactes previs mantinguts amb cada una de les forces.

Encara estem a temps de fer una política fiscal més equitativa i justa a Cerdanyola


Des del Compromís per Cerdanyola volem fer pública la nostra valoració del ple extraordinari d'ahir dissabte, on la proposta que el govern va sotmetre a votació no va ser aprovada per manca de suports al ple.

Des del nostre grup municipal hem fet els deures i n'estem satisfetes. Hem estudiat les propostes del govern, hem elaborat i fet públic un document amb propostes clares per avançar cap a una fiscalitat més justa i equitativa, i hem estat obertes a parlar i arribar a acords. Ha estat l'equip de govern a qui li ha mancat voluntat per sumar-nos a la majoria necessària per aprovar la modificació de les ordenances.

Propostes del CxC al ple d'octubre


El Compromís per Cerdanyola estem treballant en una proposta pròpia d'impostos i ordenances municipals cara al Ple extraordinari en el que el vol aprovar la modificació de les ordenances fiscals. La nostra proposta, progressista i amb criteris socials molt marcats, es centra en penalitzar amb més impostos a aquells qui més tenen i bonificar als més desfavorits. En els propers dies la farem pública.

Des del Grup Municipal del Compromís per Cerdanyola-CAV hem presentat dues propostes de mocions al proper ple ordinari de l'Ajuntament.

El Compromís confirma que els seus dos regidors renunciaran a la dieta per assistència al Ple Extraordinari del 22 d'octubre


Davant la proposta del govern per tal que els grups municipals renunciïn a cobrar les dietes per l'assistència al Ple Extraordinari del proper 22 d'octubre, convocat per sortejar les meses electorals de les Eleccions Generals del 20 de novembre, el Compromís per Cerdanyola volem manifestar el següent:

El Compromís impulsarà una mesa per debatre i elaborar propostes polítiques "anti-crisi"


El Compromís per Cerdanyola celebrava dissabte 8 d'octubre una nova assemblea general, en la que es van tractar temes de caràcter organitzatiu i la planificació del treball dels propers mesos.

L’assemblea de les CAV fixa línies de treball


El passat cap de setmana es va realitzar a Castellar del Vallès l’assemblea anual ordinària de les Candidatures Alternatives del Vallès, amb la intenció d’acordar les línies generals de treball per als propers anys, després de l’augment de vots i de regidors i regidores obtinguts a les darreres Eleccions Municipals.

El Compromís per Cerdanyola denuncia l'ús de telèfons mòbils a càrrec municipal


Davant l'oferiment del govern local de posar telèfons mòbils a disposició dels grups de l'oposició, el Compromís per Cerdanyola volem fer públiques les següent consideracions:

  • En l'actual context de retallades dels drets socials i els serveis públics, els càrrecs polítics hem de donar exemple, començant per limitar la nostra despesa.

Comunicat CAV davant els incidents del 15J


Davant els incidents ocorreguts al Parc de la Ciutadella el passat dia 15, les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) volem manifestar el següent:

- No es pot criminalitzar tot el moviment del 15M per l’actuació d’un grup molt minoritari, que en tot cas, van incomplir l’acord de l’assemblea de realitzar una protesta pacifica.

Tot el nostre suport i solidaritat a les víctimes del desallotjament violent de l'acampada pacífica de la Plaça de Catalunya de Barcelona


Davant el desallotjament violent per part dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de l'acampada pacífica de la Plaça de Catalunya de Barcelona el passat divendres 27 de maig, el Compromís per Cerdanyola volem manifestar el següent:

Comunicat d'agraïment pel suport rebut a les Eleccions Municipals


Des del Compromís per Cerdanyola agraïm a totes aquelles persones que, creient en el nostre projecte, han volgut donar-nos suport. Suport durant la campanya, participant activament, compartint experiències i anhels, i treballant dur per aconseguir aquest èxit que ens ha omplert totalment. Però també va per aquelles persones que, tot i no haver participat activament de la campanya, han volgut confiar en nosaltres. A totes i tots: gràcies.

El Compromís per Cerdanyola amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca


Davant la problemàtica social que s'ha anat generant, des de fa temps, al voltant de les execucions hipotecàries, des del Compromís per Cerdanyola volem mostrar la nostra solidaritat amb els i les afectades i la nostra preocupació pel que fa al paper que està desenvolupant en aquesta qüestió la classe política.

El Compromís per Cerdanyola presenta públicament les seves candidates i candidats


L'acte celebrat el passat dissabte 2 d'abril al Pla de les Alzines (plaça del mercat de Les Fontetes), va comptar amb diferents activitats, infantils i també per als més grans, i va culminar amb la presentació de la candidatura, un projecte que vol aportar idees i propostes valentes pensades per al bé col·lectiu.

Contingut sindicat