Moviments Socials

Presentació del Casal Popular i Cultural Buirac


El proper DISSABTE 24 A LES 12H, A LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ inaugurem oficialment el Casal Popular i Cultural Buirac! Us esperem per compartir un vermut musical, un dinar popular i compartir-vos el Casal!

15a Festa Major Alternativa


#15anysFMA - La 15a Festa Major Alternativa ja és aquí!! No us perdeu cap detall del programa, perquè hi ha de tot i per tots els gustos! AUTOORGANITZACIÓ, AUTOGESTIÓ, DESOBEDIÈNCIA! Aquest any continuem al centre del poble (Plaça Sant Ramon)!!!

Acte de comiat del Casal Popular i Cultural La Clau


Divendres 22 de novembre a les 19h Acte de comiat del Casal Popular i Cultural La Clau. c/Mare deu del Pilar 43.

Segona trobada #ConstruïmAlternatives | 8 de juny | 9Barris


Trobada de posada en comú d'experiències, lluites, alternatives i idees. Contra les retallades, contra la corrupció, contra el capitalisme, a favor de les persones!

Manifestació comarcal del 1er de Maig: Nosaltres produïm, nosaltres decidim!


Dimecres 1er de maig a les 12:00h a l'estació Sabadell Centre (Renfe). Convocatòria a Cerdanyola: Dc. 11:00h a l'estació de Renfe.

Presentada una Esmena a la Totalitat a l'ordenança de civisme


Diferents col·lectius i moviments socials de Cerdanyola hem elaborat un text alternatiu que vol jugar una doble funció, per una banda és una Esmena a la Totalitat a la proposta aprovada per PSC, ICV-EUiA, PP i CiU, i per l'altra, és una proposta de debat oberta al conjunt de la ciutadania de Cerdanyola. El document s'ha adjuntat a les al·legacions, vehiculades per Compromís per Cerdanyola, que sol·liciten l'aturada de la tramitació de la nova ordenança i l'obertura d'un procés de debat i participació ciutadana.

14-N a Cerdanyola: èxit sense precedents


Una manifestació exemplar i històrica. Gràcies a totes les persones que han participat. Es calculen més de 4.500 persones.

La primera Fira d'Economia Solidària de Catalunya desborda totes les previsions d'assistència


La 1ª Fira d'Economia Solidària de Catalunya ha tancat avui les portes amb un gran èxit de participació. L'organització ha xifrat en més de 4.500 les persones que han visitat el recinte de l'antiga fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu de Palomar, Barcelona. Al llarg dels dos dies s'ha pogut conèixer les iniciatives de 114 entitats i participar d'una seixantena de xerrades. El recinte durant les hores centrals del dia s'ha quedat petit per acollir a tanta gent, i en alguns moments es feia difícil transitar pels passadissos on eren els stands.

7.500 persones fan soroll a Barcelona contra el pagament del deute públic "il·legítim i odiós"


7.500 persones s'han manifestat aquesta tarda a Barcelona per exigir el no pagament del deute públic contret per salvar els bancs. Sota el lema “No devem, no paguem”, les manifestants han recorregut des de passades les 18h de la tarda i fins les 21h alguns dels carrers més importants de l'Eixample barceloní.

La pressió popular impedeix el desnonament de Martí Marco


Més de 200 persones s’han donat cita a la plaça de l’Empordà, on està situat el pis, per fer costat a aquest veí cerdanyolenc. La secretària judicial ha anunciat que es suspèn el desnonament i es marcarà una nova data per a la segona quinzena de setembre.

La PAH de Sabadell ocupa un edifici de Catalunya Caixa


Un dia després que Bankia sol·licités el major rescat financer de la història de l'Estat espanyol, la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHC) ha ocupat un edifici (vídeo) en venda d'una entitat financera. El bloc que segons el veïnat, portava més de tres anys buit, és propietat de Catalunya Caixa, entitat que ha rebut 2.968 milions d'euros de diner públic. A més, una desena de famílies de la plataforma estan afectades per les hipoteques que va concedir Catalunya Caixa.

La PAH i el 15M exigeixen la dació en pagament a les portes de set entitats bancàries


Acció coordinada de la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el 15M com a punt d'arrencada de la jornada d'accions descentralitzades en el marc del primer aniversari del moviment de les indignades. Cap a dos quarts de nou del matí quatre grups ubicats a plaça Universitat, plaça Urquinaona, avinguda Catedral i plaça del Molino de Barcelona s'han dirigit a entitats financeres que s'oposen a la dació en pagament i que acumulen gran quantitat de casos d'execució hipotecària i desnonaments.

Mobilitzacions #12M15M: SURT AL CARRER!


12M Mobilització global – Dia d’accions 15M

Sortim al carrer el 12 de maig en una manifestació popular, creativa i no violenta per seguir treballant cap a un 15 de maig en defensa de les persones!

XIII Festes Majors Alternatives


Què són les Festes Majors Alternatives?

Les FMA són un projecte nascut ara fa 13 anys amb la intenció de realitzar unes festes del poble i pel poble, alternatives, autoorganitzades, autogestionades i amb contingut polític.

Què vol dir això? Les Festes Majors Alternatives són unes festes autogestionades, és a dir que no rebem cap tipus de subvenció. A més, l'organització d'aquestes festes es fa a través d'una assemblea on les decisions es prenen per consens i sense ingerències externes. Les Festes Majors Alternatives es caracteritzen també per mantenir, any rere any, un to crític envers les injustícies i els desordres de la societat actual.

Contingut sindicat