Lluita per la República

Carme Forcadell defensa els valors republicans als 85 anys de la proclamació de la II República


La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha assistit a un acte de commemoració dels 85 anys de la proclamació de la II República, celebrat als jardins de Ca n'Ortadó.

Monarquia o Republica?


[Josep Font i Bernaus]

Els mateixos que es van carregar la segona República volen ara crear la tercera. Però manant ells. Ja fa temps que una serie de personatges foscos estan treballant perquè un Senyor de Castilla anomenat José Mari. sigui el proper President de la República Espanyola. Un senyor que alguns grups d'opinió dels Estats Units d'Amèrica consideren un integrista.

Catalunya dins l'Espanya moderna?


[Josep Font i Bernaus]

En els inicis de la transició vaig poder comprovar en diferents col·lectius de gent, que després tindrien un paper rellevant en política catalana i espanyola, la voluntat de contribuir de forma constructiva a superar el passat i fer tot el possible per millorar les relacions amb la resta de l'Estat espanyol, participant activament en la construcció del nou sistema polític, que es suposava molt diferent al que havíem suportat del 1939 al 1976. Al cap d'uns anys, vaig observar que les seves opinions ja no eren tan optimistes.

¿Hacia donde vas Iberia?


[Josep Font i Bernaus]

A veces en política es conveniente parase a analizar la situación,ver lo andado y reflexionar sobre los resultados y las consecuencias de lo realizado. Para algunos,"el movimiento es todo", para otros es necesario un balance de vez en cuando, ver el impacto de lo actuado sobre la Sociedad y poner en marcha los mecanismos de corrección necesarios para no desviarse de los objetivos.

Mocions del Compromís al ple ordinari de gener


El Compromís per Cerdanyola, continuant la nostra tasca d'elevació de propostes i alternatives per a la nostra ciutat, hem presentat 3 mocions al Ple de l'Ajuntament del proper 26 de gener del 2012. Les mocions presentades són les següents:

 

Moció per impulsar un pla de manteniment i millora de l'espai públic al barri de Cerdanyola 2000 i el carrer Diagonal entre el número 16 i el 34-B

Moció per declarar Cerdanyola del Vallès municipi republicà


Moció presentada conjuntament pels grups municipals d'ERC i Compromís per Cerdanyola al ple ordinari del mes de gener del 2012. El text de la moció és el següent:

 

La Constitució espanyola de 1978 en el seu Títol II situa al rei com a cap d’estat i li confereix un seguit de prerrogatives com són la inviolabilitat i la no subjecció a cap tipus de responsabilitat.

ACTE UNITARI: La revolució social a Catalunya 1936


El proper DIMARTS 19 DE JULIOL A LES 19'30h.
Manifest + Exposició cartellisme + Música
PLAÇA DE LA REPÚBLICA (SANT RAMÓN), CERDANYOLA DEL VALLÉS.

Convoquen: Maulets, Maquis a Cerdanyola, La Verema, La Verenjena Rebelde, CUP, Compromís per Cerdanyola i el Casal Popular i Cultural La Clau

Esperem la vostra assistència!!!!!

Contingut sindicat