Hospital Ernest Lluch

La Plataforma denuncia la utilització partidista de l'hospital


La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública es mostra sorpresa i estupefacta amb la utilització que partits polítics de la ciutat han fet aquests dies de l'hospital Ernest Lluch com a, asseguren, pretext per dirimir les seves diferències partidistes i partidàries.

Una ciutat integradora, ecològica i al servei de les persones


[Compromís per Cerdanyola | Revista Comerç i Ciutat d'abril del 2011]

A Cerdanyola necessitem definir de forma participativa quin model de ciutat volem, un model social i ecològic, que pensi en l'encaix de Collserola i la UAB, que doni solució al greu problema dels abocadors tòxics i que integri els diferents barris.

Les Candidatures Alternatives del Vallès troben inadmissible el nou retard en la construció del nou hospital


El resultat de la recent reunió dels alcaldes de Cerdanyola, Montcada i Ripollet amb el Conseller de Sanitat, Sr. Boi Ruiz, motivada per la data de construcció del nou hospital, no pot ser més decebedor en opinió de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV).

Segons han informat els propis alcaldes, la construcció del nou hospital Ernest Lluch pateix un nou retard, i aquesta vegada sense posar-hi cap data pel inici de les obres.

La Generalitat confirma la paralització del projecte de l'hospital Ernest Lluch


La Generalitat ha confirmat la paralització del projecte de l'hospital Ernest Lluch degut a la difícil situació econòmica que atravessa l'executiu econòmic. Així ho va confirmar el conseller de Salut, Boi Ruiz, ahir a la tarda, durant una reunió sobre la situació del projecte amb les alcaldesses de Cerdanyola, Carme Carmona; Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez; i Barberà del Vallès, Ana del Frago, i l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo.

Prou d'enganys: necessitem l'hospital, no un hotel


El passat dijous 27 de gener els plens dels ajuntaments de Cerdanyola, Ripollet i Montcada aprovaven la modificació puntual del PGM per ampliar el règim d’usos del sostre comercial del sector Redosa-Vallençana, amb l'objectiu de facilitar la implantació d’un hotel pròxim al nou hospital. Davant d'aquest fet, el Compromís per Cerdanyola volem fer pública la nostra postura al respecte.

Un debat sobre la sanitat pública servirà per analitzar el futur de l'Hospital Ernest Lluch


La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública organitzarà una jornada de debat sobre la sanitat pública, fent especial incidència en l’hospital Ernest Lluch, durant el matí del proper 29 de gener a l’Ateneu de Cerdanyola.

S'esvaeixen els dubtes sobre l'hospital: no es construirà!


Després de 6 anys d'incompliments i mentides per part de la Generalitat i els Ajuntaments, el nou govern anuncia que no es construirà l'hospital Ernest Lluch.

El nou conseller de salut anunciava la passada setmana un pla de retallades en urgències i serveis i que el govern optarà per concertar hospitals privats abans que construir-ne de nous. La conseqüència més directa d'aquest anunci per a la ciutadania de Cerdanyola és la paralització definitiva de la construcció de l'hospital Ernest Lluch.

Tornen les mobilitzacions per reclamar l'hospital


La Coordinadora per una sanitat pública de qualitat de Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Barberà ha convocat una manifestació per reclamar l'inici imminent de la construcció de l'hospital Ernest Lluch. La manifestació es farà el pròxim 29 de maig, dissabte, des del CAP II als terrenys de Redosa on s'ha d'aixecar el centre hospitalari.

 

Contingut sindicat