Grup Municipal CxC

Laura Benseny pren el relleu de Maurici Jaumandreu en el Grup Municipal del Compromís per Cerdanyola


El fins ara regidor de Serveis Econòmics, Transparència i Comunicació, Maurici Jaumandreu, deixarà pas a Laura Benseny, la següent candidata de la llista electoral.

El CxC demana a les forces polítiques del canvi responsabilitat davant l’aprovació de les ordenances fiscals


CxC entén que l’acord inicial era un bon punt de consens i demana a la resta de forces retornar a la voluntat de pacte per aprovar les ordenances que per primer cop baixen l’IBI.

Sergio Rodríguez deixa pas a Puri Palomar al grup municipal del Compromís


Sergio Rodríguez, actual portaveu de Compromís per Cerdanyola a l'Ajuntament de la ciutat, farà efectiva la seva renúncia a l'acta de regidor al proper Ple del 29 de maig, tal com ja va anunciar fa uns dies a les xarxes socials. Sergio Rodríguez abandona la seva tasca al Ple municipal com a regidor del Compromís per raons estrictament personals. Puri Palomar, següent en la llista, serà la nova regidora del Compromís.

Ordre del dia del Ple ordinari del 29 de desembre


1.- APROVACIÓ DE L'ACTA SESSIÓ ORDINÀRIA DE DATA 24 DE NOVEMBRE DE 2011

2.- INFORMACIÓ DE LES RESOLUCIONS D'ALCALDIA I DELS REGIDORS I REGIDORES DELEGATS

3.- DONAR COMPTE DE DIFERENTS RESOLUCIONS REFERIDES A CONTRACTACIÓ DE PERSONAL

4.- APROVACIÓ DE L'INVENTARI GENERAL I CONSTITUCIÓ DEL PATRIMONI MUNICIPAL DEL SÒL I L'HABITATGE

5.- INCOACIÓ DE L'EXPEDIENT DE CESSIÓ D'ÚS A PRECARI DE PART DEL LOCAL MUNICIPAL SITUAT A L'AVGDA. ESPANYA 8A-8B

Eixos principals de les propostes del CxC per al pressupost municipal del 2012


Des del Compromís per Cerdanyola estem treballant en l'elaboració de propostes per al pressupost municipal del 2012. Estem analitzant tota la documentació que fins ara ens ha fet arribar l'equip de govern (que per cert no és molta ni tota la sol·licitada) i paral·lelament estem recollint propostes del teixit associatiu local, propostes que se sumaran a les moltes ja recollides en el procés participatiu amb el que vam elaborar el nostre programa electoral.

Compromís denuncia contractacions fora de conveni a l'Ajuntament


Compromís per Cerdanyola denuncia públicament l’incompliment del conveni col·lectiu en la contractació i modificacions d’horari de treballadors i treballadores de l’Ajuntament. Compromís acusa el govern municipal de guardar silenci sobre el tema i vulnerar de manera flagrant els drets laborals de part del personal al servei de l’administració.

Ordre del dia del Ple ordinari del 24 de novembre


1.- APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE DATA 27 D'OCTUBRE DE 2011
I DE L'ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DE DATA 5 DE NOVEMBRE DE 2011

2.- DESPATX D'OFICI

3.- INFORMACIÓ DE LES RESOLUCIONS D'ALCALDIA I DELS REGIDORS I REGIDORES
DELEGATS

CompromísxC, disposat a negociar bonificacions per als impostos


Després que el ple de l’Ajuntament rebutgés el passat dia 5 de novembre la proposta del govern i d’ERC per a les ordenances del 2012, des del Compromís per Cerdanyola consideren que encara s’està a temps per continuar parlant i aconseguir millores en alguns dels impostos més destacats, com l’Impost de Béns Immobles.

Propostes del CxC al ple d'octubre


El Compromís per Cerdanyola estem treballant en una proposta pròpia d'impostos i ordenances municipals cara al Ple extraordinari en el que el vol aprovar la modificació de les ordenances fiscals. La nostra proposta, progressista i amb criteris socials molt marcats, es centra en penalitzar amb més impostos a aquells qui més tenen i bonificar als més desfavorits. En els propers dies la farem pública.

Des del Grup Municipal del Compromís per Cerdanyola-CAV hem presentat dues propostes de mocions al proper ple ordinari de l'Ajuntament.

Contingut sindicat