Entrevistes

Compromís continua lluitant per una alternativa al model de ciutat vigent


[Escolta l'entrevista sencera]

Compromís per Cerdanyola ha confirmat que continua endavant amb la impugnació del pressupost però es prefereix entrar en una discussió de fons i contingut més que de formes. Participació ciutadana real, defensa dels serveis públics, creació d’ocupació i millora de les finances municipals posant en primer lloc la congelació del deute bancari, formen part de la lluita per canviar el model de ciutat vigent.

Compromís denuncia contractacions fora de conveni a l'Ajuntament


Compromís per Cerdanyola denuncia públicament l’incompliment del conveni col·lectiu en la contractació i modificacions d’horari de treballadors i treballadores de l’Ajuntament. Compromís acusa el govern municipal de guardar silenci sobre el tema i vulnerar de manera flagrant els drets laborals de part del personal al servei de l’administració.

CompromísxC, disposat a negociar bonificacions per als impostos


Després que el ple de l’Ajuntament rebutgés el passat dia 5 de novembre la proposta del govern i d’ERC per a les ordenances del 2012, des del Compromís per Cerdanyola consideren que encara s’està a temps per continuar parlant i aconseguir millores en alguns dels impostos més destacats, com l’Impost de Béns Immobles.

Compromís per Cerdanyola no estarà en el futur govern de la ciutat


El cap de llista de la formació, Carles Escolà, explica que donaran suport a totes les polítiques d'esquerres encaminades cap a una altra forma d'administració més transparent basada en la participació ciutadana, però descarta formar part d'un hipotètic govern perquè desconfia "de l'acció política" dels partits locals.

Eleccions 2011. Carles Escolà (Compromís): "El ciutadà ha de ser l'actor principal en la presa de decisions polítiques"


Compromís per Cerdanyola, el col·lectiu assembleari integrat per Participació Activa i Social (PAS), la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), el Fòrum d'Esquerres de Cerdanyola (FEC) i membres de diverses entitats i moviments socials de la ciutat, es planteja entrar a l’Ajuntament amb l'objectiu de fer possibles noves formes de fer política en la presa de decisions municipals. Al capdavant de la llista es troba Carles Escolà, que fóra regidor per EUiA abans d’abandonar el càrrec precisament per estar en desacord amb la manera de fer política del seu grup municipal.

Carles Escolà: "L’Administració ha de girar entorn a la participació"


L’ALCALDABLE DEL COMPROMÍS PER CERDANYOLA, CARLES ESCOLÀ, DEFENSA LA REDUCCIÓ DE LA DESPESA POLÍTICA COM A MESURA PER REDUIR EL DEUTE I PROPOSA ACABAR AMB ELS DESMESURATS PLANS URBANÍSTICS. ESCOLÀ CONSIDERA UN FRACÀS EL MODEL D’ECOPARCS I DENUNCIA QUE ICV VA SILENCIAR LES VEUS QUE ADVERTIEN DELS RISCOS DE L’ABOCADOR ELENA

Contingut sindicat