Ensenyament

Les CAV donen suport a les mobilitzacions a favor de l'ensenyament públic


Des de les Candidatures Alternatives del Vallès veiem amb gran preocupació la deriva de retallades imposada pels grans interessos econòmics i executades amb total complicitat pels govern espanyol i català.

22 de maig: vaga contra les retallades a l'ensenyament públic català


El dia 22 de maig no només és la continuïtat d’un procés de mobilitzacions de dos anys contra les retallades, sinó que ha d’obrir un procés de confrontació directe amb els dos governs que continuï fins a frenar les retallades i el que ens estan robant com a ensenyament públic i com a professorat.

CONTRA LES RETALLADES DE WERT I RIGAU

DIA 22 DE MAIG VAGA A L'ENSENYAMENT PÚBLIC CATALÀ

De nou, més retallades

Suport a l'Escola Catalana


Moció presentada pels grups municipals del PSC-PM, CiU, ICV-EUiA-E, CXC i ERC-AM al ple ordinari de setembre del 2011.

MOCIÓ EN SUPORT A L'ESCOLA CATALANA

17-S: Jornada d'educació pública


Dissabte 17, 17:30h. JORNADES D’EDUCACIÓ

- Taula rodona: “Les retallades a l’educació, repercussions socials” amb la participació d’ Ismael Àvila, Jaume Cela, Sergi Escribano i David Vilalta.

- Taller de pancartes per donar la benvinguda al curs escolar.

- Grup d’animació

 

4. Educació


1. L'EDUCACIÓ: UN DRET I UN BÉ SOCIAL A DEFENSAR

Estem patint una de les etapes de major retrocés en tot allò que té a veure amb els serveis públics. Davant aquesta ofensiva cal fer possible la participació de tota la ciutadania allà on veiem afectats els nostres drets.

L’Ajuntament com a institució pública més propera ha de vetllar pels drets de les persones i en aquest cas pel dret a l’educació en totes les etapes de la vida, per l’educació permanent.

En defensa de l'ensenyament públic


Estem absolutament convençuts i convençudes que l'ensenyament públic és un pilar fonamental en una societat democràtica i que cal defensar-lo col·lectivament i amb fermesa. És per això que us convidem a signar aquest manifest i a participar i/o a convocar la MANIFESTACIÓ SOCIAL CONTRA LA POLÍTICA EDUCATIVA D'AQUEST DEPARTAMENT, prevista per al dissabte 29 de maig de 2010 a les sis de la tarda.

 

Manifest social en defensa de l'ensenyament públic

Tancades de mestres i personal docent en defensa de l'escola pública


Una cinquantena de mestres, alumnes i personal docent es van tancar ahir al vespre al CEIP Palau i una quarantena més, al CEIP Muñeira de Badia per protestar contra la política de «retallades» imposada pel Departament d'Educació.

Uns 20 mestres i professors de l'escola pública catalana es tanquen de manera simbòlica a l'Escola La Muñeira de Badia del Vallès.

Els mestres demanen suport municipal a les seves reivindicacions


Un grup de mestres de Cerdanyola es concentraven ahir davant l'Ajuntament de la ciutat per reclamar suport municipal a les mobilitzacions del professorat contra la política educativa de la Generalitat i en defensa de l'ensenyament públic. La concentració estava convocada pels sindicats del sector.

Les escoles bressol municipals a debat


Després de molts anys esperant la creació d’escoles bressol municipals, dèficit que patim i que sembla avançar cada cop més lentament, ens trobem amb el debat de l’últim ple municipal del mes de març sobre el model de gestió d’aquestes.

Contingut sindicat