Debats

Presentació del Procés Constituent a Cerdanyola


Dimecres 25 de setembre a les 18:30h, a la Plaça Abat Oliba. A càrrec dels dos impulsors del Procés Constituent: Teresa Forcades i Arcadi Oliveres.

[11/06] Xerrada: Evitem l'exclusió en la Sanitat Pública


Dimarts 11 de juny a les 19h al Centre Cívic del barri del Pont Vell.

Albano Dante: "la Generalitat no controla el pressupost destinat a la sanitat"


El periodista Albano Dante, editor de la revista Cafè amb Llet i coautor del llibre 'Artur Mas: on són els meus diners?', en el que denuncia casos de corrupció sanitària, participava ahir en un acte organitzat per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Cerdanyola-Ripollet i en el marc del programa de la Festa Major Alternativa.

Les CAV convoquen la primera trobada de diferents experiències de lluita i alternatives


Conjuntament amb la Gent de Gramenet, La Trobada de Nou Barris i l'Alternativa d'Esquerres de Cornellà, convoquem a totes les entitats i col·lectius de lluita contra les retallades, la corrupció i el capitalisme, a una trobada de posada en comú de les nostres experiències, lluites, alternatives i idees que anem portant a terme.

Debat públic: Independentisme i Classe Obrera


Ara que el tema de la possible independència de Catalunya és al centre del debat polític, volem aprofitar per debatre sobre com podem enfocar aquest tema des de la classe obrera majoritàriament d'origen a fora de Catalunya que formem la població de Badia. Debat el proper dimarts dia 6 de novembre a les 18,00 h. al casal de l'Esquerra de Badia del Vallès.

Compromís enceta el debat sobre el no pagament del deute bancari


L’economista i membre del Seminari d'Economia Crítica Taifa, Jordi Berbis, va parlar ahir a l'Ateneu sobre el problema del deute públic i de com aquest esdevé coartada per realitzar un atac sistemàtic contra els drets socials i laborals.

[21-M] Debat: "És legítim pagar milions d'euros als bancs mentre es retallen els serveis públics?"


El Compromís per Cerdanyola us convidem a participar un debat obert sobre el deute públic que realitzarem el proper dimecres 21 de març a les 18:30h a l'Ateneu de Cerdanyola.

Aquest acte està emmarcat en la campanya que hem iniciat a favor de l'impagament del deute bancari per part de l'Ajuntament, un deute que ens suposarà enguany una factura total de 7 milions d'euros. Una sagnia inacceptable en l'actual context de retallades en la despesa social, des de l'àmbit municipal fins a l'autonòmic i l'estatal.

Acte de Solidaritat amb el poble Palestí


Fayez explicarà l’impacte sobre els treballadors i treballadores del bloqueig econòmic imposat després de la victòia electoral de Hamàs. També la situació als territoris ocupats palestins en el marc de l’onada revolucionària al Pròxim Orient i el Magrib.

La xerrada tindrà lloc divendres 2 de desembre a les 19:00h, a la sala 22 de l'Ateneu de Cerdanyola.

[Xerrada] "CONTAMINACIÓ I SALUT: Informe IDOM de Can Planas"


Davant la preocupació que genera la presència d’abocadors tòxics que donen lloc a sòls contaminats al nostre municipi (com ara els paratges de Can Planas, Montserrat 2 o Àrids Catalònia) i que afecten directament la salut dels residents de Cerdanyola, us convidem a assistir el proper dimarts 29 de novembre, a la sala d'Exposicions de l'Ateneu, a 2/4 de 8 del vespre (19.30 hores), a una Xerrada que porta per títol "CONTAMINACIÓ I SALUT: Informe IDOM de Can Planas" l'objectiu de la qual és fer entenedor el científic i exhaustiu inform

[18-N] Sopar-tertúlia: "Parlem del 20-N"


Us convidem aquest divendres a un "pica-pica-sopar" durant el que compartirem impressions pel que fa a les eleccions generals del proper dia 20 de novembre, del proper diumenge.

Que cadascú porti alguna cosa, el Compromís per Cerdanyola posarà la beguda. Ens trobarem, petarem una mica la xerrada i compartirem visions de forma informal sobre els comicis de diumenge.

Animeu-vos! Us hi esperem.

LLOC: Local del Compromís (C/Pintor Togores 42)
HORA: A partir de les 20h
DIA: Divendres 18 de novembre

17-S: Jornada d'educació pública


Dissabte 17, 17:30h. JORNADES D’EDUCACIÓ

- Taula rodona: “Les retallades a l’educació, repercussions socials” amb la participació d’ Ismael Àvila, Jaume Cela, Sergi Escribano i David Vilalta.

- Taller de pancartes per donar la benvinguda al curs escolar.

- Grup d’animació

 

Cine-fòrum: La salut com a negoci d'uns pocs


El proper dimarts 26 d'abril a les 18:30 organitzarem un cine-fòrum al voltant del procés de privatització de la Sanitat Pública, enmarcat en l'agenda d'activitats de la 12a Festa Major Alternativa. L'activitat començarà amb la projecció de "SICKO", de Michael Moore. Posteriorment es donarà pas a un debat sobre la mercantilització de la salut i les alternatives que, des de l'àmbit municipal, es poden impulsar per fer-hi front. L'activitat tindrà lloc al local del Compromís per Cerdanyola (Pintor Togores 42).

Trobada amb veïnes i veïns de St. Martí-Xarau


Aquest proper dimarts visitarem el local de la AVV Sant Martí del Sot de Can Xarau per presentar el nostre projecte polític a les veïnes i veïns del barri i debatre conjuntament les diferents problemàtiques i necessitats del barri.

DIA: Dimarts 12 d'abril del 2011
HORA: 19:00h
LLOC: AVV St. Martí del Sot de Can Xarau (C. de la Pau, 41)

Us hi esperem!

Trobada amb veïnes i veïns de Serragalliners


Aquest proper dimecres visitarem el local de la AVV Serragalliners per presentar el nostre projecte polític a les veïnes i veïns del barri i debatre conjuntament les diferents problemàtiques i necessitats del barri de Serragalliners.

DIA: Dimecres 9 de març del 2011
HORA: 20:00h
LLOC: AVV Serragalliners (C. Sant Camil 16)

Us hi esperem!

CUBA: Consolidando la revolución


El Casal de Cuba de Sabadell tiene el placer de invitaros al acto Consolidando la revolución. Contaremos con una invitada especial, Aleida Guevara March.
 
Además, el acto contará con la participación de los consules de Cuba (Iraida Guerrero), Bolivia (Alicia Muñoz) y Venezuela (Jorge Recio).
Contingut sindicat