Cultura popular

Compromís veu la biblioteca central com a un projecte electoralista


Proposem recuperar la biblioteca de l’Institut Jaume Mimó com a equipament obert a tota la ciutadania, en xarxa amb la Biblioteca central i altres biblioteques d’instituts i entitats del municipi.

Presentació del Casal Popular i Cultural Buirac


El proper DISSABTE 24 A LES 12H, A LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ inaugurem oficialment el Casal Popular i Cultural Buirac! Us esperem per compartir un vermut musical, un dinar popular i compartir-vos el Casal!

15a Festa Major Alternativa


#15anysFMA - La 15a Festa Major Alternativa ja és aquí!! No us perdeu cap detall del programa, perquè hi ha de tot i per tots els gustos! AUTOORGANITZACIÓ, AUTOGESTIÓ, DESOBEDIÈNCIA! Aquest any continuem al centre del poble (Plaça Sant Ramon)!!!

Aquest Sant Jordi, vine a la paradeta del Compromís


Visita la nostra paradeta on hi trobaràs llibres de pensament crític, intercanvi de llibres de segona ma, tertúlia, alegria i molt més. Vine i gaudeix d'aquesta Diada amb nosaltres. T'hi esperem!

Acte de comiat del Casal Popular i Cultural La Clau


Divendres 22 de novembre a les 19h Acte de comiat del Casal Popular i Cultural La Clau. c/Mare deu del Pilar 43.

Festes Majors Alternatives 2013


Aquest any tornen les Festes del poble, i com sempre l’autogestió i l’autoorganització ens demostra que tot és possible. Aquest vegada tornem de varis anys a l’exili i ens trobarem totes a #AlternativesalaSantRamon.

Per Sant Jordi, visita la parada del Compromís!


El Compromís per Cerdanyola estarem, un any més, a la plaça abat Oliba per a Sant Jordi. A la nostra parada podreu trobar llibres de pensament crític, llibres de 2a mà i la possibilitat de fer intercanvi de llibres. Passa per la nostra parada, xerra amb nosaltres de com veus Cerdanyola!

Correllengua 2012


Llengua, Cultura, Llibertat. Cerdanyola del 24 al 27 d'octubre

XIII Festes Majors Alternatives


Què són les Festes Majors Alternatives?

Les FMA són un projecte nascut ara fa 13 anys amb la intenció de realitzar unes festes del poble i pel poble, alternatives, autoorganitzades, autogestionades i amb contingut polític.

Què vol dir això? Les Festes Majors Alternatives són unes festes autogestionades, és a dir que no rebem cap tipus de subvenció. A més, l'organització d'aquestes festes es fa a través d'una assemblea on les decisions es prenen per consens i sense ingerències externes. Les Festes Majors Alternatives es caracteritzen també per mantenir, any rere any, un to crític envers les injustícies i els desordres de la societat actual.

CALÇOTADA POPULAR DIUMENGE 11 DE MARÇ (i ja van deu!!!!)


LA COLLA DE LA BESTIA DE FOC LA MARTINETA I LA COMISSIÓ DE FESTES MAJORS ALTERNATIVES DE CERDANYOLA US CONVIDEM A TOTS I A TOTES A UNA NOVA EDICIÓ (I JA VAN 10) DE LA CALÇOTADA POPULAR DE CERDANYOLA.

SI L'ANY PASSAT LA NOVETAT VA SER EL CANVI D'UBICACIÓ AL PARC CORDELLES, AQUEST ANY DESTAQUEM EL VERMUT MUSICAL EN EL QUE ENS ACOMPANYARÀ UN TRIO DE JAZZ. (PROPERAMENT DONAREM MÉS INFO)

PROGRAMA, Diumenge 11 de març al Parc Cordelles de Cerdanyola.

4a Festa Major Alternativa de Tardor


les festes de tardor ja són aquí. enguany ja celebrem la quarta edició i, d'aquesta manera, seguim consolidant el nostre projecte de fer unes festes 100% alternatives 100% autogestionades i 100% autoorganitzades. Ja són molts anys de feina (enguany hem celebrat les dotzenes festes de primavera), i malgrat les traves de l'ajuntament, malgrat l'exili a què ens volen condemnar, malgrat el robatori de l'any passat; seguim treballant en el nostre pojecte. Perquè el que no ens mata ens fa més fortes.

Al·legacions a la modificació de l'ordenança fiscal 13


El ple ordinari de setembre aprobava l'aprovació inicial de la modificació de la Ordenança Fiscal núm. 13, que passa de regular només l'ús lucratiu de l'espai públic per incloure també les activitats organitzades pel teixit associatiu de la ciutat. El Compromís per Cerdanyola hi va votar en contra i va denunciar que al darrera d'aquesta aparent "modificació tècnica" hi havia una privatització encoberta de l'espai públic. En aquesta línia es van presentar les següents al·legacions:

 

EXPOSA

Correllengua 2011 a Cerdanyola


El Correllengua 2011 ja ha arribat a Cerdanyola, amb un seguit d'actes en defensa del Català. Dijous 20 d'octubre a 2/4 de 9 del vespre, a l'Espai Enric Granados (Pl. Enric Granados, 1). Tindrà lloc una Xerrada sobre l'impacte de la sentencia del tribunal Superior de Justícia sobre la immersió lingüística, a càrrec de Teresa Casals, Filòloga, responsable de l'Àrea de Llengua i Educació a la Plataforma per la Llengua i Membre de la plataforma Somescola.

Suport a l'Escola Catalana


Moció presentada pels grups municipals del PSC-PM, CiU, ICV-EUiA-E, CXC i ERC-AM al ple ordinari de setembre del 2011.

MOCIÓ EN SUPORT A L'ESCOLA CATALANA

"Cerdanyola Decideix" prepara una Diada reivindicativa


"Cerdanyola Decideix", amb la participació de les persones, col.lectius i partits que hi donen suport, realitzarà el proper dissabte 10 de setembre un conjunt d’activitats emmarcades en la celebració de l’11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Es tractarà d’una celebració unitària a la plaça Abat Oliba, que posarà l’accent en la reivindicació de les llibertats del nostre país, i en la defensa de la nostra llengua i la nostra identitat, novament amenaçades de mort des de Madrid.

Contingut sindicat