Comunicats

Compromís vol adaptar el planejament del Centre Direccional a la nova realitat econòmica


La portaveu del grup municipal del Compromís, Contxi Haro, pensa que "s'ha de revisar el projecte del Centre Direccional, nascut en un moment amb molta demanda d'habitatge i que ara necessita adaptar-se als nous temps.

Manifest del Compromis per Cerdanyola per a la Diada Nacional del 2011


AMB AQUESTA CONSTITUCIÓ, NI DRETS SOCIALS NI AUTODETERMINACIÓ

La crisi del sistema creix cada cop amb més força i lluny de veure com, dins la seva lògica el cicle capitalista remunta, comprovem que malgrat aplicar tota mena de receptes els desperfectes són estructurals i irreversibles i les condicions de vida de les classes populars, les qui estem pagant la crisi, van empitjorant.

El Compromís per Cerdanyola no assistirà al ple de demà a les 9h


Davant la convocatòria d'un ple extraordinari el proper dimarts 19 de juliol a les 9h per aprovar els representants de l'ajuntament de Cerdanyola al Consell de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Compromís per Cerdanyola volem expressar el següent:

Tot el nostre suport i solidaritat a les víctimes del desallotjament violent de l'acampada pacífica de la Plaça de Catalunya de Barcelona


Davant el desallotjament violent per part dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de l'acampada pacífica de la Plaça de Catalunya de Barcelona el passat divendres 27 de maig, el Compromís per Cerdanyola volem manifestar el següent:

Suport als moviments sorgits arran del 15-M


Des del Compromís per Cerdanyola donem ple suport a les mobilitzacions encapçalades pel moviment “Democracia Real Ya”. Nosaltres també estem indignats i indignades. Indignats amb els partits, fins i tot els que es diuen d’esquerres, i els dies que hi ha convocades mobilitzacions contra les retallades socials, organitzen sardinades en comptes d’anar a la manifestació; com el darrer dia 14 de maig. Estem indignades amb qui ens ho promet tot, però a la llarga res no és per a nosaltres.

Contingut sindicat