Cerdanyola Aparca

Cerdanyola Aparca reduirà capital, repartirà places i deute i passarà a dependre només de l’empresa municipal


La Junta General de Cerdanyola Promocions Municipals ha donat llum verda a l'operació de repartiment dels actius i passius de l’empresa que gestiona els aparcaments públics de la ciutat, una societat mixta en què participen al 50% l’empresa municipal Cerdanyola Promocions i el soci privat, Toro Construcciones y Obras SL. Fonts municipals apunten que aquesta actuació garanteix la continuïtat de les places d’aparcament i evita que l’empresa entri en concurs de creditors.

Una nova oportunitat per Cerdanyola


CxC vol obrir una nova etapa d’entesa a Cerdanyola, aprenent dels errors comesos. Un període que ha d’estar marcat pel reconeixement d’allò que ens separa sense que sigui un impediment per veure allò que ens uneix.

La situació de Cerdanyola Aparca S.L.


En aquest moment les pèrdues continuades són de fins a 400.000 euros anuals, per aquest motiu s'han hagut de fer ampliacions de capital de 1.500.000 euros dels quals, novament, la meitat correspon a l'Ajuntament. Aquestes ampliacions han anat destinades sempre a cobrir pèrdues i no a noves inversions. L'empresa, per tant, és ruïnosa.

Contingut sindicat