Candidatures Alternatives del Vallès

Acord entre candidatures alternatives i populars en 14 municipis del Vallès


Volen superar els 15.000 vots per ampliar la presència al Consell Comarcal i entrar a la Diputació, organismes que qualifiquen de “molt poc democràtics”

Acord al Vallès per uns ajuntaments al servei del poble


Candidatures alternatives i d'unitat popular de 14 municipis del Vallès Occidental hem arribat a un acord polític que constata les nostres coincidències, en alguns casos després del treball conjunt d'anys, però en tot els casos a partir del reconeixement mutu.

Les CAV voten en contra dels pressupostos del Consell Comarcal pel 2012


Des de les Candidatures Alternatives del Vallès volem fer públics els motius pels quals el nostre grup comarcal va votar en contra de la proposta de pressupost per a l'any 2012 al ple del Consell Comarcal del passat dijous 1 de desembre.

Les Candidatures Alternatives del Vallès presenten a tots els pobles mocions per prevenir desnonaments a nivell local


Les Candidatures Alternatives del Vallès responen davant de les execucions hipotecàries diàries (entre 40.000 i 50.000 els anys 2011 i 2012 segons dades del Consell General del Poder Judicial) i insten des dels municipis a aprovar una moratòria o implementar mesures necessàries per paralitzar els desnonaments de les famílies que es troben en una situació d’insolvència sobrevinguda i involuntària.

L’assemblea de les CAV fixa línies de treball


El passat cap de setmana es va realitzar a Castellar del Vallès l’assemblea anual ordinària de les Candidatures Alternatives del Vallès, amb la intenció d’acordar les línies generals de treball per als propers anys, després de l’augment de vots i de regidors i regidores obtinguts a les darreres Eleccions Municipals.

Assemblea extraordinària de les CAV


El proper dissabte 1 d'octubre tindrà lloc l'Assemblea comarcal extraordinària de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV).

Horari:
- 9:15h Rebuda dels participants
- 9:30h Debat en grups
- 11:30h Descans
- 12:00h Plenari

Comunicat AEB davant del desallotjament policial al CAP


L'ALTERNATIVA D'ESQUERRES PER BADIA CONDEMNA EL DESALLOTJAMENT POLICIAL DEL CAP I DONA SUPORT A LES MOBILITZACIONS I ACCIONS EN DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICA

Comunicat AEB davant del desallotjament policial al CAP

L’ALTERNATIVA D’ESQUERRES PER BADIA CONSIDERA QUE SI AQUESTA ÉS L’ÚNICA RESPOSTA QUE EL GOVERN POT DONAR ALS CIUTADANS I CIUTADANES QUE DEFENSEN LA SANITAT PÚBLICA, CALDRÀ CONTINUAR LLUITANT

La policia desallotja els veïns ocupants del CAP

 

Discurs d'investidura de Carles Escolà, conseller comarcal de les CAV


Bon dia a totes i a tots.

Tinc l'honor de ser el portaveu de les Candidatures Alternatives del Vallès en aquesta institució. Com ja sabeu, les diferents candidatures que formem aquesta coalició tenim un codi ètic molt clar, un instrument per garantir la total transparència de la nostra acció política davant de la ciutadania. És per aquest motiu, i vull anunciar-ho des del principi, que jo només estaré en aquest Consell Comarcal durant un any. Després em rellevaran altres companyes i companys de la coalició, persones que com jo, lluitem per una societat més justa, més lliure i igualitària, persones que defensem un projecte polític sense fer de la política la nostra professió, sense rebre res a canvi més enllà de la satisfacció de lluitar per allò en que creiem. Perquè nosaltres entenem la política com un servei a la ciutadania.

Les CAV consideren les retallades en la Sanitat Pública com un atemptat contra els drets de les persones


El recent anunci de retallades en el servei d’ambulàncies i el tancament a partir d’aquest estiu de diversos CAP durant els cap de setmana i la nit són inadmissibles I cal considerar-les un atemptat contra els drets de les persones, a parer de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV).

Carles Escolà (COMPROMISxC) serà el primer conseller comarcal de les Candidatures Alternatives del Vallès aquesta legislatura


El regidor cerdanyolenc Carles Escolà, portaveu del Compromís per Cerdanyola (COMPROMISxC), serà el primer conseller comarcal de les CAV aquesta legislatura. El proper divendres 22 de juliol Escolà prendrà possessió del càrrec, que ocuparà durant un any seguint la política de rotacions acordada per les Candidatures Alternatives del Vallès.
 

Èxit de participació al primer sopar-festa de les CAV


Més de 100 persones de totes les Candidatures Alternatives del Vallès es van aplegar divendres dia 8 de juliol a Ripollet per tal de celebrar el primer sopar-festa de les CAV.

Èxit de la IV Bicicletada de les CAV


Cerdanyola acollia el passat diumenge la IV Bicicletada pel Vallès, en defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici. Uns 500 cicletes provinents de Castellar, Sabadell, Barberà, Ripollet, Badia, Rubí i Cerdanyola van recòrrer els carrers de la ciutat en una ruta que va finalitzar al Parc de la Riera, a Canaletes, on les participants van poder gaudir d'un refrigeri. La jornada va finalitzar amb la lectura d''un manifest en defensa d'un altre model de mobilitat més sostenible.

 

IV bicicletada pel Vallès


El proper diumenge 10 de juliol tindrà lloc la IV Bicicletada en defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici. Aquesta jornada reivindicativa i lúdica organitzada per les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) enguany finalitzarà a Cerdanyola.

El punt de trobada local és a la plaça Abat Oliba a les 11:00h, on ens trobarem amb els i les ciclistes que vindran d'altres localitats del Vallès (Badia, Barberà, Castellar, Ripollet, Rubí i Sabadell). Conjuntament farem un recorregut pel nucli urbà de la ciutat fins arribar al Parc de la Riera (Canaletes).

Sopar de les CAV a Ripollet


El proper divendres dia 8 de juliol, a partir de les 20 h, tindrà lloc a Ripollet el sopar de les CAV, dins dels actes del cap de setmana de les CAV que culminaran amb la bicicletada a Cerdanyola de diumenge dia 10.

 

Hi haurà musiqueta en directe, suculent sopar, algun parlament i molta estona per xerrar, intercanviar i estar a gust plegats i plegades. L’acte serà a Ripollet, a la plaça 11 de Setembre, 7, davant del Teatre del Mercat Vell i la seu del COP.

Intentarem que surti de franc, potser caldrà pagar la beguda.

Comunicat CAV davant els incidents del 15J


Davant els incidents ocorreguts al Parc de la Ciutadella el passat dia 15, les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) volem manifestar el següent:

- No es pot criminalitzar tot el moviment del 15M per l’actuació d’un grup molt minoritari, que en tot cas, van incomplir l’acord de l’assemblea de realitzar una protesta pacifica.

Contingut sindicat