Candidatura

Compromís per Cerdanyola, una candidatura per la ruptura


El Compromís per Cerdanyola ha presentat en públic als membres de la seva candidatura en el transcurs d'un acte festiu amb un vermut concert a la plaça de la Constitució. El candidat a l'alcaldia pel Compromís, Carles Escolà, ha presentat al grup de persones que l'acompanyen a la llista com un equip que uneix il•lusió i experiència per fer de l'Ajuntament un instrument per millorar les condicions de vida de la majoria de veïns i veïnes de Cerdanyola.

La CUP i Compromís sumen forces per les municipals


La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i el Compromís per Cerdanyola (CxC) visualitzen el seu suport mutu

Presentació pública de la candidatura de Compromís


El diumenge 19 d'abril a partir de les 12h farem un vermut amb música en directe a la plaça Constitució (Carrer St. Antoni) per presentar públicament la nostra candidatura a guanyar les eleccions municipals.

[Vídeo] 5 anys de Compromís amb Cerdanyola


Fotomuntatge musical on es recullen alguns dels moments en què ha participat la gent de Compromís durant els últims anys. Amb Compromís, podem canviar-ho tot!

[Llista electoral] Compromís per Cerdanyola, una candidatura per guanyar les eleccions municipals


El nostre objectiu és guanyar les eleccions i governar per fer servir les eines de què disposa l'Ajuntament per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Cerdanyola.

Carles Escolà escollit per ser l'alcalde de Cerdanyola per la llista del Compromís


El passat divendres 6 de març l'assemblea general del Compromís va escollir Carles Escolà com a cap de la llista electoral a les eleccions municipals del 24 de maig. La resta de la llista electoral així com els actes previstos per a la seva presentació a Cerdanyola es faran públics en els pròxims dies.

Assemblea General - Compromís per Cerdanyola [27/02]


Convoquem assemblea general de Compromís per Cerdanyola per divendres 27 de febrer a les 19h al local (C/ Pintor Togores 42).

Aclariment sobre informacions aparegudes recentment a la premsa


En relació a la informació apareguda al mitjà de comunicació local Cerdanyola.info sobre la convocatòria d'Assemblea Ciutadana per part del nucli local de Podem, el Compromís per Cerdanyola volem fer algunes puntualitzacions

Carles Escolà: "L’Administració ha de girar entorn a la participació"


L’ALCALDABLE DEL COMPROMÍS PER CERDANYOLA, CARLES ESCOLÀ, DEFENSA LA REDUCCIÓ DE LA DESPESA POLÍTICA COM A MESURA PER REDUIR EL DEUTE I PROPOSA ACABAR AMB ELS DESMESURATS PLANS URBANÍSTICS. ESCOLÀ CONSIDERA UN FRACÀS EL MODEL D’ECOPARCS I DENUNCIA QUE ICV VA SILENCIAR LES VEUS QUE ADVERTIEN DELS RISCOS DE L’ABOCADOR ELENA

Les nostres candidates i candidats


1 Carles Escolà

Carles Escolà Sánchez
32 anys

El Compromís per Cerdanyola presenta públicament les seves candidates i candidats


L'acte celebrat el passat dissabte 2 d'abril al Pla de les Alzines (plaça del mercat de Les Fontetes), va comptar amb diferents activitats, infantils i també per als més grans, i va culminar amb la presentació de la candidatura, un projecte que vol aportar idees i propostes valentes pensades per al bé col·lectiu.

Presentació pública de la candidatura


El Compromís per Cerdanyola us convidem a participar a l'acte de presentació pública de les nostres candidates i candidats, persones honestes, compromeses i lluitadores.

L'acte tindrà lloc el proper dissabte 2 d'abril a partir de les 10:30h al Pla de les Alzines (Plaça del Mercat de Les Fontetes).

Presentació de les CAV. Construint el Vallès amb tu


El proper divendres dia 25 a les 19:00h. fem la presentació oficial de la coalició Candidatures Alternatives del Vallès de la que  el Compromís per Cerdanyola formarem part. Les CAV formen part de l'intent que venim fent des del 2002, diverses candidatures de l’esquerra alternativa del Vallès Occidental per tractar de coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que s’imposa en la nostra comarca.

El Compromís per Cerdanyola presenta llista electoral


El passat 5 de març l'Assemblea del Compromís per Cerdanyola va aprovar la llista electoral per concórrer a les eleccions municipals del 22 de maig de 2011.

La llista està formada per 29 persones compromeses amb Cerdanyola a través de diferents lluites socials i a través de la participació a diferents entitats, associacions, plataformes o grups dels moviments socials del poble.

Contingut sindicat