Campanya electoral 2011

El Compromís, l'única esquerra real


El portaveu del Compromís per Cerdanyola, Carles Escolà, valora la seva formació com "una candidatura d’esquerres àmplia i real", que ha estat capaç d’ocupar l’espai ideològic que altres partits han deixat buit amb la seva evolució cap a la dreta.

Escolà ha assenyalat que l’actual context econòmic esdevé un moment idoni per les formacions alternatives (CAV), que  defensaran de manera conjunta els serveis socials que ara pateixen retallades.

Acte de final de campanya


DIA: Divendres 20 de maig
HORA: 18:00h
LLOC: Jardins del Museu de Ca n'Ortadó

Event al Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=200960286611887

Eleccions 2011. Carles Escolà (Compromís): "El ciutadà ha de ser l'actor principal en la presa de decisions polítiques"


Compromís per Cerdanyola, el col·lectiu assembleari integrat per Participació Activa i Social (PAS), la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), el Fòrum d'Esquerres de Cerdanyola (FEC) i membres de diverses entitats i moviments socials de la ciutat, es planteja entrar a l’Ajuntament amb l'objectiu de fer possibles noves formes de fer política en la presa de decisions municipals. Al capdavant de la llista es troba Carles Escolà, que fóra regidor per EUiA abans d’abandonar el càrrec precisament per estar en desacord amb la manera de fer política del seu grup municipal.

La CUP i Maulets demanen el vot pel Compromís per Cerdanyola a les eleccions del 22 de maig


Les assemblees locals cerdanyolenques de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i l’organització política juvenil Maulets, fan públic el seu suport a la candidatura del Compromís per Cerdanyola de cara a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

Les organitzacions fan una crida a militants i simpatitzants de l'esquerra independentista per tal que votin, en consonància amb les més de 80 candidatures que la CUP presentarà el proper diumenge en 28 comarques del principat de Catalunya i dues del País Valencià.

Trobada amb veïns i veïnes de Montflorit


DIA: Dijous 12 de maig del 2011
HORA: 20:00H
LLOC: Centre Cívic de Montflorit

Compromís vol activar una participació ciutadana real


Compromís per Cerdanyola convocava als veïns de Cerdanyola a un sopar d’inici de campanya a la plaça de Jaume Grau, en el decurs del qual es presentava un vídeo on es recullen les línies bàsiques del seu programa electoral i es manifesten algunes de les inquietuds de part de la ciutadania.

Inici de campanya a la OTG: l'atur és el principal problema social


Els membres de la llista de Compromís per Cerdanyola iniciaven la campanya electoral davant de l’Oficina d’Ocupació com a símbol del que creuen és un dels problemes més greus de la ciutat: l’atur.

El candidat de Compromís per Cerdanyola, Carles Escolà, destaca que els eixos del programa giren en torn les polítiques d’ocupació, la defensa ferma dels serveis públics i socials i la participació ciutadana.

Sopar d'inici de campanya


DIA: Divendres 6 de maig
HORA: A partir de les 20:30h
LLOC: Plaça Jaume Grau i Altayó (Plaça de la Música)

PREU: 6€ (hi haurà opció vegana)

Carles Escolà: "L’Administració ha de girar entorn a la participació"


L’ALCALDABLE DEL COMPROMÍS PER CERDANYOLA, CARLES ESCOLÀ, DEFENSA LA REDUCCIÓ DE LA DESPESA POLÍTICA COM A MESURA PER REDUIR EL DEUTE I PROPOSA ACABAR AMB ELS DESMESURATS PLANS URBANÍSTICS. ESCOLÀ CONSIDERA UN FRACÀS EL MODEL D’ECOPARCS I DENUNCIA QUE ICV VA SILENCIAR LES VEUS QUE ADVERTIEN DELS RISCOS DE L’ABOCADOR ELENA

Vot per correu


Si el dia de les eleccions municipals (22 de maig) no has de ser a Cerdanyola, informa't de com pots votar. per correu Clica a l'enllaç o pregunta a Correus. Fins el 12 de maig.

Informació sobre el vot per correu

Contingut sindicat